Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 18:31

Η χειραψία του Κυριάκου με τον κτηνοτρόφο που ξεσκέπασε τα μαϊμού δάνεια της Αγροτικής ύψους 1,5 εκ € στα Γρεβενά

Ο αρχηγός της ΝΔ κατά την βόλτα του στην πόλη των Γρεβενών, χαιρέτησε πολλούς εκ των πολιτών που συνάντησε, ενώ δεν δίστασε να μπει και σε καταστήματα και να συνομιλήσει με τους ιδιοκτήτες τους.

Έτσι, αντάλλαξε χειραψία αλλά και κουβέντες μ ’ένα γνωστό κτηνοτρόφο της περιοχής ο οποίος διατηρεί μαζί με τον γιό του ένα από τα οργανωμένα κρεοπωλεία της πόλης.

Βέβαια δεν ξέρουμε εάν το γνωρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ, αλλά ο Παναγιώτης Μαρκόπουλος είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας που δεν δίστασε το 2008 επι κυβέρνησης ΝΔ να τα βάλει με το παρασιτικό τοπικό σύμπλεγμα του κράτους, να συγκρουστεί ευθέως μαζί του, αν και οι ίδιοι ανήκαν στους μεγαλόσχημους των Γρεβενών και  διέθεταν ισχύ εξαιτίας της θέσεων τους. Κάποιοι ίσως να ήταν  σε συνεννόηση με το τοπικό πολιτικό σύστημα και  βάφτιζαν το "κρέας ψάρι".  

Ο ιδιοκτήτης φάρμας με βοοειδή από τον Αγ. Γεώργιο Γρεβενών ήταν ο άνθρωπος που στάθηκε η αφορμή να ξεσκεπαστεί το σκάνδαλο με τα δάνεια "μαϊμού" ύψους 1,5 εκ € που με την σφραγίδα υψηλόβαθμων υπηρεσιακών παραγόντων της νομαρχίας και την τοπικής Αγροτικής τράπεζας δόθηκαν σε ανύπαρκτους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Ο συγκεκριμένος δεν δίστασε ούτε στιγμή να στραφεί ακόμη και εναντίον πολίτη αλλά και των δύο υψηλόβαθμων υπηρεσιακών παραγόντων εκ των οποίων ο ένας έχει δη καταδικαστεί. Ο κτηνοτρόφος εκτός από τις καταγγελίες που έκανε  στην ίδια την τράπεζα, χρειάστηκε να προσφύγει και δύο φορές στην δικαιοσύνη προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι εμπλέκονταν στην χορήγηση μαϊμού άτοκων δανείων από την Αγροτική τράπεζα ύψους 1,5 εκ €.

Ο αρχηγός της ΝΔ, εν γνώση η από τύχη, έκανε χειραψία κα ευχήθηκε σένα άνθρωπο που τα έβαλε με την τοπική σαπίλα που κατοικοεδρεύει σε κάθε πόλη και  μάλιστα πολλές φορές με πολιτική κάλυψη καταληστεύοντας τον δημόσιο πλούτο.

 Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης έχει πει σε όλους τους τόνους και επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία ότι όλα τα παραπάνω θέλει να τα αλλάξει.

Ίδωμεν και ας κρατήσουμε την φωτογραφία ίσως αποκτήσει συλλεκτική αξία στο μέλλον, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Σπύρος Κουταβας

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 09:20