Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 18:12

Παρασκήνιο: Μαλούτας εναντίον Χαρδαλιά, για τα ζητήματα της πανδημίας στην Κοζάνη

"Τον κ. Χαρδαλιά τον χρειαζόμασταν προτού φτάσουμε εδώ, τώρα τι να μας πει;" την έκφραση αυτή  ο Μαλούτας την επανέλαβε δύο φορές κατά την διάρκεια της σύντομης τηλεφωνικής επικοινωνίας μας.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης είναι βαθιά ενοχλημένος απο το γεγονός ότι ο υφυπουργός Πολιτικής προστασίας Ν. Χαρδαλιάς έδειξε να μην συμμερίζεται και να μην απαντά στις συνεχόμενες οχλήσεις του δημάρχου όταν χρειάζονταν οι οδηγίες της πολιτικής Προστασίας για ενδεχόμενες κινήσεις. Ο κ. Μαλούτας σημειώνει ότι όσες φορές χρειάστηκε να συμβουλευτούμε και να έχουμε την στήριξη του υφυπουργού για κρίσιμες αποφάσεις μας ο ίδιος δεν εμφανιζόταν στο τηλέφωνο. Μάλιστα αναφέρουν ότι σε τρεις περιπτώσεις την εμποροπανήγυρη του Δρέπανου, την παρέλαση εν’όψει των εκδηλώσεων της απελευθέρωσης της Κοζάνης και πριν από μια εβδομάδα που προσπάθησαν να έχουν την γνώμη του και τις θέσεις του υπουργείου για συγκεκριμένους χειρισμούς που έπρεπε να ακολουθήσουν δεν κατέστη αδύνατο. Στο Δήμο Κοζάνης σημειώνουν ότι στην περίπτωση του Δρεπάνου και στην παρέλαση της 11 Οκτωβρίου, ο δήμος αποφάσισε με δική του πρωτοβουλία, ενώ όταν χρειάστηκε να συζητηθεί το θέμα της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων και ειδικά στους νέους τις τελευταίες 15 ημέρες και πάλι δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μαζί του.

Όπως και να ‘χει πάντως το θέμα, η αυριανή συνάντηση στην Περιφέρεια του Χαρδαλιά με τους αυτοδιοικητικούς αναμένεται να’ναι θερμή από κάθε άποψη και από το σύνολο των προβλημάτων που έχουν ανακύψει με τα περιοριστικά μέτρα και πολλοί πιστεύουν ότι θα ναι μια ευκαιρία με τις από τις εκατέρωθεν εξηγήσεις να δοθεί τέλος σε κάθε είδους παρεξήγηση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η συγκεκριμένη κρίση.

Σπύρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 21:04