Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 11:34

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ

koukoulopoulos1«Η χώρα ζει τη δυσκολότερη περίοδο των τελευταίων χρόνων και γι΄ αυτό είναι εθνική ανάγκη τη Δευτέρα 18 Ιουνίου να έχει κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση συνεργασίας, σύνθεσης απόψεων και συνένωσης δυνάμεων, καθώς αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο ελληνικός λαός στις εκλογές της 6ης Μάη.

Δυστυχώς όμως η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα των πολιτικών δυνάμεων περισσεύει και κανείς άλλος, πλην του ΠΑΣΟΚ, δεν μιλά ειλικρινά και καθαρά για κυβερνήσεις συνεργασίας.
Μόνο εμείς καταθέσαμε, μέσω του Προέδρου μας Βαγγέλη Βενιζέλου, συγκεκριμένη πρόταση 8 σημείων για τη δημιουργία κυβέρνησης εθνικής συνευθύνης, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών και την ανάγκη να κυβερνηθεί η χώρα για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Μέχρι τώρα δεν πήραμε απάντηση από κανέναν. Ούτε απ΄ τη Νέα Δημοκρατία που παρέδωσε το 2009 μια κατεστραμμένη χώρα, ούτε απ΄ το ΣΥΡΙΖΑ που αλλάζει θέσεις από τη μια ώρα στην άλλη. Από κανένα.
Η χώρα πρέπει όμως να κυβερνηθεί και η μόνη λύση είναι μια ισχυρή Δημοκρατική Παράταξη, ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, που θα μπορεί να προτείνει συγκεκριμένα πράγματα και να επιβάλει τις απαραίτητες συνεργασίες.
Γι΄ αυτό είναι απαραίτητο να βγει ενισχυμένο το ΠΑΣΟΚ από τις εκλογές της Κυριακής. Όχι για να συμμετάσχουμε στην οποιανδήποτε Κυβέρνηση αλλά για να συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας Κυβέρνησης που θα μας βγάλει απ΄ το σημερινό αδιέξοδο».
Αυτά τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ της Π.Ε. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας την Πέμπτη το βράδυ σε μια μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.
Παραμένει ο δημόσιος χαρακτήρας της ΔΕΗ.
Ο κ. Κουκουλόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του ξεκαθαρίζοντας πως στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι «να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της ΔΕΗ, αποκρούοντας κάθε σενάριο για ξεπούλημα της Επιχείρησης, κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε πρόσφατα και ο Πρόεδρος του Βαγγέλης Βενιζέλος», ανέλυσε τις βασικές προτάσεις του Κινήματος για τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στη χώρα προκειμένου να γίνει η απαραίτητη παραγωγική ανασυγκρότηση της και αναφέρθηκε στα όσα κατακτήθηκαν για τον τόπο μας τα τελευταία δύομιση χρόνια, αλλά και την πρόταση που υπάρχει προκειμένου να ξαναμπεί στο δρόμο της ανάπτυξης, βγαίνοντας απ΄ την ύφεση η οποία τον ταλαιπωρεί απ΄ το 2007, ένα χρόνο νωρίτερα απ΄ την υπόλοιπη Ελλάδα.
«Τόσο στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο όσο και σ΄ αυτή, το ΠΑΣΟΚ ήταν το μοναδικό κόμμα που είχε να παρουσιάσει απολογισμό για τον τόπο μας και συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες θα προσφέρουν άμεσα ανακούφιση στους πολίτες, θα δώσουν απαντήσεις στους ανέργους και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις που χρειάζονται οι νέοι μας για ένα καλύτερο μέλλον», υπογράμμισε ο κ. Κουκουλόπουλος και συνέχισε: «Ενημερώσαμε όλους τους πολίτες τόσο για τον απολογισμό αυτό όσο και για τις προτάσεις μας, αλλά δυστυχώς δεν είδαμε να γίνεται κάτι ανάλογο από κανένα άλλο κόμμα. Έτσι θέλουν να κυβερνήσουν τον τόπο; Χωρίς να πουν στους πολίτες τι ακριβώς προτείνουν και πώς θα το πετύχουν;
Διανύουμε πολύ δύσκολη περίοδο και δεν έχουν θέση πια τα ευχολόγια και οι εκθέσεις ιδεών, καθώς χρειαζόμαστε συγκεκριμένες και ρεαλιστικές λύσεις, τις οποίες μόνο το ΠΑΣΟΚ καταθέτει στους πολίτες».
Παραμονή στο ευρώ για να προστατεύσουμε
τα συμφέροντα όλων.
Ο κ. Κουκουλόπουλος αναφερόμενος στις δύσκολες και επώδυνες, για τους πολίτες, αποφάσεις που πάρθηκαν το τελευταίο διάστημα, τόνισε πως ήταν συνειδητές αποφάσεις καθώς μόνον έτσι η χώρα θα μπορούσε να παραμείνει στο ευρώ και την ευρωζώνη, προστατεύοντας πραγματικά τα συμφέροντα των πολλών και όχι των λίγων που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να επανέλθει η Ελλάδα στη δραχμή, προκειμένου να εφαρμόσουν τα σχέδια τους για πλήρη και απόλυτη κυριαρχία παντού. Κάτι που μπορεί να εγγυηθεί και σήμερα το ΠΑΣΟΚ καθώς είναι ο βασικός συνομιλητής των ευρωσοσιαλιστών που άρχισαν να κυριαρχούν στην Ενωμένη Ευρώπη και θα αλλάξουν τις πολιτικές της, με επικεφαλής το Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, την ώρα που ο κ. Σαμαράς ανήκει στην ίδια πολιτική ομάδα με την κ. Μέρκελ, η οποία επέβαλε τη σκληρή λιτότητα, και ο ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα των ευρωπαίων ριζοσπαστών που δηλώνουν «κανένα ευρώ στο Νότο».
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ολοκλήρωσε την ομιλία του αναφερόμενος στον ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας ότι: «Σήμερα μιλάμε για επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στις αρχές και τις αξίες με βάση τις οποίες το δημιούργησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, για έναν σημαντικό λόγο. Ο αείμνηστος ηγέτης μας κατάφερε να ενώσει την ανάγκη για διαρκείς μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό με την αδιαπραγμάτευτη αρχή της προστασίας της πατρίδας, της προστασίας όλων και όχι μόνο των λίγων. Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ που αγάπησαν και στήριξαν οι Έλληνες, αυτό το ΠΑΣΟΚ δημιουργούμε από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου. Αυτό το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί την παραμονή της χώρας στην Ενωμένη Ευρώπη. Αυτό το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για όλους και κυρίως για τη νέα γενιά. Αυτό το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγει ισχυρό από τις εκλογές της Κυριακής».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 11:38