Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 23:18

Κοζάνη: Επίθεση Βελόπουλου στην ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την «χαμένη ψήφο» στο κόμμα της Ελληνικής λύσης

του Σπύρου Κουταβα

Δριμεία επίθεση στην ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε από την Πτολεμαΐδα ο πρόεδρος του κόμματος ‘’Ελληνική Λύση’’ Κυριάκος Βελόπουλος

μιλώντας σε συγκέντρωση φίλων και οπαδών του κόμματος του. Χαρακτήρισε ως ύβρι για την δημοκρατία να λένε ορισμένοι από την ΝΔ ότι η ψήφος στην Ελληνική λύση «είναι μια χαμένη ψήφος» .

Τόνισε ότι «εάν ο κος Μητσοτάκης είναι ανίκανος να πείσει τον ελληνικό λαό ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να κυβερνήσει την χώρα, τότε έχει πρόβλημα ο ίδιος  και όχι εμείς».  Προέβλεψε ότι η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία, είτε με έξι κόμματα είτε με επτακομματική βουλή και  μάλιστα ευχήθηκε να είναι αυτοδύναμος ο Κ. Μητσοτάκης «για να καταλάβει ο ελληνικός λαός ποσό επικίνδυνα ανόητος αλλά  και ανίκανος είναι».

Στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσε ότι «δεν υπάρχει όνομα βόρεια η νότια Μακεδονία. Το όνομα Μακεδονία είναι ελληνικό και είναι Ελλάδα». Μίλησε για εκχώρηση του ονόματος από  μια κυβέρνηση του 33% και προειδοποίησε ότι εάν ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να κυβερνήσει για να ισχυριστεί μετά ότι «το κράτος έχει συνέχεια σε ότι αφορά την τήρηση των συμφωνηθέντων, η Ελληνική Λύση θα ναι παρούσα για να τα αποτρέψει όλα αυτά».

Αναφερόμενος στα ζητήματα εξωτερικής πολίτικής και πιο ειδικά στο θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων, εξέφρασε φόβους για «σκηνικό ψεύτικης έντασης» με τους Τούρκους στο Αιγαίο. Δήλωσε ότι οι Τούρκοι «έστησαν παράνομα γεωτρύπανο στην Κύπρο και κάνουν γεώτρηση» και συμπλήρωσε ότι «εάν είμαστε σοβαρό κράτος τώρα θα είμαστε σε πόλεμο».

Αναφερόμενος στις πολιτικές που ασκούνται στην ΔΕΗ μίλησε για έγκλημα, τόνισε ότι καθημερινά, «την ρημάζουν ,την απαξιώνουν με σχέδιο, προκειμένου να την καταστήσουν πάμφτωχη και στην συνέχεια να την ξεπουλήσουν»  και διαβεβαίωσε τους συγκεντρωμένους ότι η Ελληνική Λύση «δεν θα  επιτρέψει να συμβεί για την Πτολεμαΐδα δεν θα το επιτρέψει για την δυτική Μακεδονία».

Τάχθηκε υπέρ μιας ΔΕΗ που να μπορεί να λειτουργεί με κέρδος,  επεσήμανε ότι το κράτος μπορεί εάν θέλει να κάνει δουλειές και ανάφερε ως παράδειγμα την Γερμανική Fraport με την επένδυση στα ελληνικά αεροδρόμια, την Κινεζική COSCO με τα λιμάνι του Πειραιά,  η αυστριακές κρατικές εταιρίες που θέλουν να εμπλακούν στις μεταφορές και το σιδηρόδρομο και αναρωτήθηκε «γιατί η ΝΔ δεν επιθυμεί να υιοθετήσει το παράδειγμα λειτουργίας των παραπάνω εταιριών και θέλει να τα ξεπουλήσει όλα; Μήπως δεν μπορούν και δεν είναι ικανοί να τα καταφέρουν;»

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να έχει στα ψηφοδέλτια πρώην βουλευτές,  δυσαρεστημένους η κομμένους από τα ψηφοδέλτια της  ΝΔ και δήλωσε ότι έχει ήδη έχει αρνηθεί σε κάποιους που εκδήλωσαν  ενδιαφέρον.

πηγη: απε μπε

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 23:47