Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 11:49

Παραδέχθηκε ο Χατζηδάκης ότι δεν έχει ζητηθεί από τον Φουρθιώτη η επιστροφή των χρημάτων!

Εργασίας δεν έχουν κινήσει τις διαδικασίες για την επιστροφή των χρημάτων ενώ πήγαν την υπόθεση στον εισαγγελέα με καθυστέρηση 4 μηνών και μετά τις αποκαλύψεις για τον παρουσιαστή.

ο υπουργός παραδέχθηκε ότι ο έλεγχος των υπηρεσιών για την υπόθεση Φουρθιώτη επισπεύστηκε λόγω του θορύβου που προκλήθηκε.

Ο Κωστής Χατζηδάκης, προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα με γενικόλογες αναφορές περί δικαιώματος και υποχρέωσης του δημοσίου να ζητήσει πίσω τα χρήματα, ομολογώντας ότι μέχρι σήμερα δεν έχει κινηθεί η διαδικασία.

Ο υπουργός Εργασίας μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι μετά την τροπολογία Βρούτση αρνήθηκε να κάνει περαιτέρω πληρωμές παρά τα εξώδικα που είχε στείλει ο Μένιος Φουρθιώτης και αρκέστηκε στο να στείλει ερώτημα προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους το οποίο όπως είπε θα απαντήσει το επόμενο διάστημα.

Ο Κωστής Χατζηδάκης δεν ανέφερε, όμως, καμιά πρωτοβουλία για να επιστραφούν στο δημόσιο ταμείο χιλιάδες ευρώ που παρανόμως πήρε ο παρουσιαστής τη στιγμή, μάλιστα, που πηγές της Νέας Δημοκρατίας μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου διέρρεαν ότι η κυβέρνηση δια του Βρούτση αντιμετώπισε το θέμα και ότι η σχετική τροπολογία με την οποία μπήκε ανώτατο πλαφόν είχε αναδρομική ισχύ.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 11:56