Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 20:09

Γεωργιάδης: «Κάναμε λάθος για την Φαρμακευτική κάνναβη» - Αποθέωσε τον Καρανίκα για το έργο του στο συγκεκριμένο θέμα

Ο  Αδωνις Γεωργιάδης απέδωσε τα εύσημα στον Νίκο Καρανίκα για το ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης - «Είναι κάτι που τον τιμά», σημείωσε

Την αλλαγή στάσης της Νέας Δημοκρατίας για την φαρμακευτική κάνναβη επιβεβαίωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, εξαίροντας παράλληλα τη συμβολή του Νίκου Καρανίκα επί του ζητήματος.

Ειδικότερα, ο Αδωνις Γεωργιάδης αναγνώρισε ότι η Νέα Δημοκρατία το 2018 έκανε λάθος, καθώς εκείνη την περίοδο εμφανιζόταν σφόδρα αντίθετη στις προωθούμενες από την κυβέρνηση Τσίπρα διατάξεις. «Δεν ήμασταν ώριμοι να αναγνωρίσουμε την φαρμακευτική κάνναβη και στην πορεία του χρόνου καταλάβαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να συμμετάσχει (σε αυτό το εγχείρημα). Δεν έχει κανέναν μελανό σημείο, καμία ηθική μομφή», εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης ενώ λίγο αργότερα απέδωσε τα εύσημα στον Νίκο Καρανίκα.

Αφού αναγνώρισε τη συμβολή του στο συγκεκριμένο ζήτημα, τόνισε: «Πρέπει να αναγνωρίσουμε στη συζήτηση και τη θετική συμβολή του κ. Καρανίκα. Η παρουσία του Νίκου Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό και πολεμά αν θέλετε ακόμη και σήμερα, τον τιμά γιατί είναι κάτι από το οποίο η πατρίδα έχει κάτι να κερδίσει».

πηγη: https://www.ethnos.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 20:13