Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011 10:29

Π. Κουκουλόπουλος: «Θα βρεθεί τρόπος να περάσει στην αντίπερα όχθη η Ελλάδα»

koukoulopoulos1Την αισιοδοξία του ότι «θα βρεθεί τρόπος να περάσει στην αντίπερα όχθη η Ελλάδα» και να ξεπεράσει τα προβλήματα της, εξέφρασε σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8.
Ο κ. Κουκουλόπουλος εξέφρασε αρχικά τη διαφωνία του με την έκθεση της τρόϊκας

σε ό,τι αφορά τις εκτιμήσεις της για το ποσοστό στο οποίο θα διαμορφωθεί η ύφεση και το ύψος του χρέους της χώρας στο άμεσο μέλλον, τονίζοντας πως ο ίδιος πιστεύει ότι θα βρεθεί ο τρόπος να αναστραφεί η κατάσταση και να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα, υπογραμμίζοντας ότι «στη χώρα υπάρχουν υγιείς δυνάμεις που μπορούν να δώσουν αυτή τη μάχη και να την κερδίσουν. Γι΄ αυτό δεν πρέπει απλώς να εργαστούμε όλοι αλλά πάνω απ΄ όλα να το πιστέψουμε».
Σχολιάζοντας τις διάφορες κινήσεις που γίνονται σε πολιτικό επίπεδο αυτό το διάστημα, ο Υφυπουργός Εσωτερικών σημείωσε πως «όλες αυτές οι κινήσεις ξεκινάνε απ΄ την προσωπική αγωνία του καθενός για το παρόν αλλά και το μέλλον της χώρας και αυτό εκτιμώ πως είναι θετικό. Βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές και γι΄ αυτό θα πρέπει να ανοίξουν τα στόματα. Να τοποθετηθούμε όλοι μας για το πώς βλέπουμε την κατάσταση σήμερα, αλλά και τι ακριβώς προτείνουμε για να βγούμε απ΄ αυτήν. Κατά την άποψη μου πρέπει να κάνουμε την ανάλυση και τη διάγνωση, αλλά εξίσου πρέπει να καταθέσουμε και την πρόταση μας».
Ο κ. Κουκουλόπουλος απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το αν θα πρέπει ή όχι να ψηφιστεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο η απόφαση που θα πάρει αύριο η Ευρώπη για το ελληνικό χρέος με 180 βουλευτές, επεσήμανε πως το σημαντικότερο απ΄ όλα είναι πολιτικές δυνάμεις σαν τη Νέα Δημοκρατία να αποφασίσουν τι ακριβώς θέλουν και ποιο είναι τελικά καλό και θετικό για τη χώρα, σημειώνοντας τη διφορούμενη στάση που κράτησαν τόσο η ηγεσία της όσο και βουλευτές της για την προηγούμενη απόφαση της 21ης Ιουλίου.
Δεν αρνήθηκε ακόμα πως υπάρχουν ευθύνες και στους χειρισμούς της Κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας πως η σημαντικότερη είναι ότι δεν κατάφερε να δώσει στους Έλληνες να καταλάβουν ποια ακριβώς είναι η κατάσταση της χώρας και ποια είναι αυτά που διακυβεύονται σχετικά με το μέλλον της.
Τέλος, ο κ. Κουκουλόπουλος όταν ρωτήθηκε για το πόσο κοντά είναι το σενάριο των πρόωρων εκλογών, τόνισε ότι «προσωπική μου άποψη είναι πως η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά ένα σταθερό τοπίο για να μπορέσει να δώσει με όλες τις δυνάμεις της τη μάχη που θα την οδηγήσουν στη λύση των προβλημάτων της».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011 10:33