Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011 16:47

Πιθανή η αύξηση της στρατιωτικής θητείας

Πιθανή η αύξηση της στρατιωτικής θητείαςO υφυπουργός Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος με σημερινές του δηλώσεις άφησε να εννοηθεί ότι σύντομα θα πέσει στο τραπέζι το σενάριο για πιθανή αύξηση της στρατιωτικής θητείας.Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, ο κ. Σπηλιώπουλος είπε χαρακτηριστικά

«Η μεγάλη μείωση της θητείας στο στρατό έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις Ένοπλες Δυνάμεις και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Το να αυξηθεί η θητεία, νομίζω ότι είναι ένα στοιχείο που πρέπει να το δουν με ειλικρίνεια όλες οι πολιτικές δυνάμεις και πιστεύω ότι θα τεθεί σύντομα στο τραπέζι»

Παράλληλα τόνισε πως χρειάζεται να ενισχυθεί ο θεσμός των εφέδρων στρατιωτών λέγοντας «Χρειάζονται και οι έφεδροι οπλίτες. Είναι αναντικατάστατο στοιχείο του Στρατού. Και πρέπει να το δούμε με ειλικρίνεια και να πάρουμε με σοβαρότητα τις πρέπουσες αποφάσεις, οι οποίες θα διατηρηθούν και στον χρόνο και δεν θα αλλάζουν με βάση τις κομματικές βλέψεις και τους σχεδιασμούς κάθε κόμματος ή της κάθε κυβέρνησης».

πηγή: iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011 16:53