Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 14:11

« Η Χάρις και ο Χάρης» Διασκευή του θεατρικού έργου «Ανω Αυστρία» του Φρανς Ξάβερ Κρετς απο την ΤΕΧΝΟΠΙΑ

Ξεκινάνε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018  οι παραστάσεις του έργου « Η Χάρις και ο Χάρης».Το έργο είναι διασκευή του θεατρικού έργου «Ανω Αυστρία» του Φρανς Ξάβερ Κρετς, που παρουσιάζει η ΤΕΧΝΟΠΙΑ σε σκηνοθεσία Χατζάρα Φωτεινής.

Ο Φρανς Ξάβερ Κρετς ασχολείται με τον μέσο όρο των ανθρώπων. Πρόσωπα που έχουν την δυνατότητα εξέλιξης μπροστά στο δίπολο σκέψη - δράση από τη μια μεριά και από την άλλη φόβος, ανασφάλεια,βία. Μια  αφορμή χρειαζεται - και έρχεται ως ανεπάντεχο γεγονός- για να φτάσουν οι ήρωες σε σύγκρουση που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει στο έγκλημα.

Υπάρχει κάτι να το σταματήσει; Η ζωή μπορεί να ανατραπεί από ένα απρόσμενο γεγονός; Μπορεί αυτό να αποδειχθεί μοιραίο για την εξέλιξη μιας σχέσης; Τι είναι αυτό που οδηγεί τον ήρωα στη βία , την επιθετικότητα και το έγκλημα;

Ένα εργο γραμμένο το 1972 που το διατρέχει παγκοσμιότητα και επικαιρότητα λες και γράφτηκε χθές για την δική μας κοινωνία και τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας , γιατί όχι και για εμάς τους ίδιους!

Ταυτοτητα Παράστασης:

Συγγραφέας :Φρανς Ξάβερ Κρέτς, Διασκευή – Σκηνοθεσία: Χατζάρα Φωτεινή

Βοηθός Σκηνοθέτη-Σκίτσο αφίσσας: Βασιλική Τσιάρα

Σκηνικά: ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ      Κουστούμια:ΤΕΧΝΟΠΙΑ   Φώτα: Αρης Χαραλαμπίδης

Παίζουν: Βαϊτσα Λαμπροπουλου, Ανδρέας Συμεωνίδης 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: από 12 Ιανουαρίου έως 28 Ιανουαρίου 2018

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή

ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: «ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ» Πλατεία Γιολδάση

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ με καφε ή χυμό ή μπύρα: 5 ευρώ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 14:17