Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 09:08

«Χριστούγεννα στη πλατεία των παιδιών»- Κυριακή και παραμονή Χιστουγέννων στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

«Χριστούγεννα στη πλατεία των παιδιών»- Σάββατο, Κυριακή και παραμονή Χιστουγέννων στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

Χριστούγεννα στο Φως, Χριστούγεννα στην πλατεία των παιδιών, Χριστούγεννα στην πλατεία της χαράς, Χριστούγεννα στην πλατεία των ξωτικών.

Σας περιμένουμε!

Σάββατο 22/12: "Γλυκές μονομαχίες!"

Η κ. Κούρα Μπιέ και ο κ. Μέλος Μακαρόνης θα είναι κοντά μας για την πιο γλυκιά μάχη που έγινε ποτέ! Ετοιμαστείτε για μουτζουρώματα με ζάχαρη άχνη, φορέστε σκούφους - ποδιές και, αν είστε από 5 έως 105 χρονών, ριχτείτε στη μεγάλη μάχη!!!

Κυριακή 23/12: "Τα έθιμα ζωντανεύουν!"

Τα παιδιά χορεύουν και συμμετέχουν σε θεατρικά παιχνίδια και βιωματικές δραστηριότητες, με αφορμή τα έθιμα των Χριστουγέννων!

Δευτέρα 24/12: "(Ε)Ξωτικά τρελοπαιχνιδοκάλαντα!"

Μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα τα ξωτικά σκαρώνουν τις πιο τρελές σκανταλιές, παίζουν και τραγουδούν τα κάλαντα με τη βοήθεια των παιδιών!

Σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του θα βρίσκονται στα σπιτάκια της πλατείας, όπου θα λειτουργούν παράλληλα οι εξής δραστηριότητες:

- το σπίτι του Άη Βασίλη! - το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, όπου τα παιδιά θα φτιάχνουν και θα ψήνουν κουλουράκια! - το εργαστήρι της μαγείας, όπου τα παιδιά θα μαθαίνουν να κάνουν μαγικά κόλπα! - το ταχυδρομείο, όπου θα μπορούν να στείλουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη!

Ώρες λειτουργίας 11.00-14.00

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 09:10