Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 20:17

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ  ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με αυτισμό (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» ,που λειτουργεί με την ευθύνη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν.Κοζάνης

και  έδρα την Τ.Κ Αργίλου του Δήμου Κοζάνης, ανακοινώνει τη προκήρυξη μιας θέσης  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ με  ειδικότητα και εξειδίκευση  στις επιστήμες της Ειδικής Αγωγής και καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα. 

 Για τη θέσης της προκήρυξης αυτής οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν κατά προτίμηση έναν από τους οριζόμενους τίτλους σπουδών που αναγράφονται παρακάτω ή συναφή τίτλο σπουδών.    

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ      

α)Πτυχίο ΑΕΙ  Ψυχολόγου ή Πτυχίο ΑΕΙ    Κοινωνικού Λειτουργού ή Πτυχίο  ΑΕΙ 

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 

α) Εξειδίκευση στον αυτισμό (μεταπτυχιακές σπουδές ή επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών)

Β) εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχη θέση επιστημονικά υπευθύνου.

Για την επιλογή θα ληφθεί υπόψη το βιογραφικό σημείωμα του υποψηφίου  , η αποδεδειγμένη εμπειρία του  ,η παρουσία του στη συνέντευξη και συστατικές επιστολές (τουλάχιστον δύο).

  

Παρακαλούμε οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση να υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η απάντηση θα δίνεται  δια της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ερωτώντα  ή τηλεφωνικά. 

Επίσης  η  υποβολή  των βιογραφικών θα γίνεται  στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η προθεσμία υποβολής των βιογραφικών  λήγει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου2020 .

Οι  υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη σε ημερομηνία και ώρα για την οποία θα ενημερωθούν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο .

 

Κοζάνη 4/11/2020

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ελένη Παφύλη

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 20:22