Σε ποιους/ες απευθύνεται: Το σεμινάριο απευθύνεται σε καλλιτέχνες, θεατρολόγους, εκπαιδευτικούς, φοιτητές και όσους ενδιαφέρονται για τη θεατρική πράξη, την περφόρμανς και τις σύγχρονες μορφές αφήγησης, από 16 ετών και πάνω.
Περιγραφή: Πώς ο χώρος διαμορφώνει το κείμενο; Και πως μεταμορφώνεται από το κείμενο που τον κατοικεί;
Πώς το κείμενο ενεργοποιεί τον φυσικό ή σκηνικό χώρο και πως επηρεάζεται από αυτόν;
Σε αυτό το σεμινάριο, διερευνούμε τη δημιουργική συνδιαλλαγή ανάμεσα στο κείμενο και τον χώρο, με στόχο τη σύνθεση μιας σκηνικής αφήγησης στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης.
Μέσα από ασκήσεις, παραδείγματα και βιωματική προσέγγιση, ανακαλύπτουμε πώς ο συνδυασμός τους μπορεί να δημιουργήσει μία νέα, πολυδιάστατη μορφή αφήγησης. Εστιάζουμε στη θεατρική πράξη, στην περφόρμανς και σε κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης που εμπνέεται από το σώμα, τον λόγο και τον τόπο.
* Την Κυριακή 15/6, στις 20:00, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους στον Δημοτικό Κήπο, με τη μορφή περιπατητικής performance, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Art Vibe του Δήμου Κοζάνης.
Κόστος συμμετοχής: 20€
Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες: 2461024062 (εσωτ. 1) και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Μαϊος 2025 19:25