Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012 11:34

Ολοκληρώθηκε το 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού στην Καστανιά Σερβίων

aioropterismos_kastaΜε τις απονομές στους νικητές και την καθιερωμένη γιορτή στον ξενώνα του Μορφωτικού Συλλόγου Καστανιάς σε υψόμετρο 1000μ. airopterismoολοκληρώθηκε το 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού.

Για μία εβδομάδα έλληνες αλλά και ξένοι αιωροπτεριστές προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα που είχε ως ΄΄αφετηρία΄΄ την πίστα απογείωσης στην Παλιά Καστανιά και ΄΄τερματισμό΄΄ τον κάμπο των Σερβίων.
Την 1η θέση στην κατηγορία Α' κατέκτησε ο Σπύρος Γονατάς της Αεραθλητικής Λέσχης Αθηνών & Ολύμπου, 2ος ήταν ο Γιώργος Καραχάλιος της Αερολέσχης Καλαβρύτων και 3ος ο Αντώνης Σπυρέλης της Ένωσης Αιωροπόρων Αθηνών. Απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία με τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και τη διοργάνωση του πρωταθλήματος οι άνθρωποι της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας ανανέωσαν το ραντεβού των αιωροπτεριστών για την επόμενη χρονιά καθώς το Ιούλιο του 2013 το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί και πάλι στην Παλιά Καστανιά. Στην απολογιστική συνάντηση που είχε την τελευταία ημέρα των αγώνων ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλιού της Επιτροπής Αιωροπτερισμού κ. Γιάννης Μητρόπουλος με τον Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλο και τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Παναγιωτούλα εξετάστηκε η πρόταση της ομοσπονδίας το επόμενο πρωτάθλημα να έχει Πανευρωπαϊκό χαρακτήρα ενώ συζητήθηκαν και οι βελτιώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της πίστας απογείωσης οι οποίες θα αφορούν τόσο τους αιωροπτεριστές όσο και τους θεατές που παρακολουθούν από κοντά τις απογειώσεις.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012 11:39