Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012 12:14

1o Τουρνουά Μπάσκετ «ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ»

TOYRNOYA_3Η νέα Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Σιάτιστας αποφάσισε ομόφωνα να οργανώσει Τουρνουά Μπάσκετ προς τιμή του αείμνηστου Νίκου Παπαδόπουλου, επί πολλά χρόνια προπονητή της ομάδας και βασικό συντελεστή στην μεγάλη πορεία της ομάδας.

Το Τουρνουά έχει τίτλο «1ο Τουρνουά Μπάσκετ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» και θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιάτιστας στις 29/9/2012 και 30/9/2012.
Θα συμμετέχουν Γ.Σ.ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ, ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ και ΑΝΑΤΟΛΙΑ, δηλαδή οι τρεις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας στις οποίες πρόσφερε τις υπηρεσίες του ο Νίκος Παπαδόπουλος και μια ομάδα Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Το Σάββατο 29/09/2012 στις 5:30 μ.μ. το Άργος Ορεστικό θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Λασσάνη και στις 7.00 μ.μ θα γίνει τελετή στο κλειστό γήπεδο της Σιάτιστας, αφιερωμένη στον σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο που έφυγε πρόωρα. Μετά την τελετή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ανάμεσα στις ομάδες ΓΣ Σιάτιστας και Ανατόλια.

Βασικός συμπαραστάτης στην προσπάθεια του Συλλόγου είναι ο Δήμος Σιάτιστας.

« Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σιάτιστας έχει συνδέσει την επιτυχημένη πορεία του με το Νίκο Παπαδόπουλο. Πίστεψε στο όραμά του και στη φιλοσοφία του διαγράφοντας μια πορεία πρωτοφανή για τα δεδομένα της εποχής. Η Σιάτιστα τιμά τον προπονητή της μέσα στο γήπεδο, εκεί που ήταν ο αγαπημένος του χώρος και καλεί όλο τον μπασκετικό κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας να είναι παρόν...» δήλωσε ο Χάρης Βανίδης, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Γυμναστικού Συλλόγου Σιάτιστας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012 12:16