Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012 19:56

Επεσε η αυλαία στους 4ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες

delfina_agvnes1delfinia_agvnesΕλαβαν μέρος 600 Αθλητές απο Συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας

Χρυσό κύπελο, πολλές πρωτιές και διακρίσεις για την Πρωταθλήτρια ομάδα των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ Πτολεμαΐδας που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της κορυφαίας κολυμβητικής διοργάνωσης

«4οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες» που πραγματοποιήθηκαν στην Πτολεμαΐδα το διήμερο 22 &23/12.
Δεκάδες τα μετάλλια και οι επιτυχίες που κατάφεραν οι αθλητές της Ακαδημίας σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνεια κάνοντας, παράλληλα, την αυλαία των αγώνων να αποκτήσει ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Με τους αγώνες τις δεύτερης ημέρας που ξεκίνησαν νωρίς το πρωί, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (23/12) το διήμερο των «Πτολεμαϊκών Αγώνων». Του θεσμού που για τέταρτη συνεχή χρονιά έκλεψε τις εντυπώσεις, ανέβασε τις προσδοκίες και απέδειξε την μεγάλη αγάπη που τρέφει ο κόσμος της ευρύτερης περιοχής για το άθλημα της κολύμβησης.
Σε ότι έχει να κάνει με τις συμμετοχή (τόσο των αθλητών όσο και του κόσμου), ξεπέρασε κάθε προηγούμενο προκαλώντας εντύπωση σε αθλητικούς παράγοντες που εκτίμησαν ότι «του χρόνου, στην 5η διοργάνωση είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ακόμα καλύτερα». Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι για πολλοστή φορά οι ξένες συμμετοχές σχολίασαν την άνεση και πολυτέλεια που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου βοηθώντας στην καλύτερη προετοιμασία και απόδοσή τους.
Όλοι οι αθλητές και προπονητές δούλεψαν σκληρά, έβαλαν στόχους και κατάφεραν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η δε ομάδα των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ, για μία ακόμα φορά, στάθηκε στο ύψος της διοργάνωσης και της θέσης που καταλαμβάνει στην κατάταξη των ομάδων σε Περιφερειακό και Πανελλήνιο επίπεδο (1η και 6η θέση αντίστοιχα). Αθλητές και προπονητές της Ακαδημίας έδρεψαν τους χρυσούς καρπούς της καθημερινής τους προσπάθειας που χαρακτηρίζεται από προγραμματισμό και συνέπεια. Όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση είναι άξιοι συγχαρητηρίων τόσο για την άμεμπτη παρουσία και συμπεριφορά τους όσο και για τις επιτυχίες τους.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012 20:03