Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013 11:42

Ισόβιος αποκλεισμός Κατίδη απο τις Εθνικές ομάδες. Την αποπομπή του θέλουν οπαδοί και μικρομέτοχοι της ΑΕΚ


Τον ισόβιο αποκλεισμό του Γιώργου Κατίδη από τις εθνικές ομάδες, λόγω του ναζιστικού χαιρετισμού του στο χθεσινό αγώνα με τη Βέροια, ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ, ενώ δύο μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και μικρομέτοχοι της ΠΑΕ ζητούν την άμεση διακοπή του συμβολαίου του. Με βαριές εκφράσεις καταφέρονται σε βάρος του 20χρονου ποδοσφαιριστή οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, «Original» και «Πειρατές του Ονείρου», και απαιτούν την απομάκρυνσή του από το σύλλογο.

Σε απολογία από την ΠΑΕ κλήθηκε ο Κατίδης.Την απομάκρυνση του Γιώργου Κατίδη από την ΑΕΚ, λόγω του ναζιστικού χαιρετισμού του στο χθεσινό αγώνα με τη Βέροια, απαιτούν δύο μέλη της ερασιτεχνικής και μικρομέτοχοι της ΠΑΕ, ενώ με βαριές εκφράσεις καταφέρονται σε βάρος του 20χρονου ποδοσφαιριστή οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπάδών της ΑΕΚ, «Original» και «Πειρατές του Ονείρου».

 

Την πρόθεσή τους να ζητήσουν από τη Γ.Σ. των μετόχων, την ερχόμενη Παρασκευή, την αποπομπή του Γιώργου Κατίδη από την ΑΕΚ, εξέφρασαν με δήλωσή τους τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής και μικρομέτοχοι, Τζούλιος Συναδινός και Χρήστος Πιλαλής.
Μέσω της σελίδας του, στο Facebook, ο κ.Συναδινός αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής Κατίδης δεν έχει καμιά θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο στην ΑΕΚ.
Την Παρασκευή στη ΓΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκφράζοντας τη θέληση των χιλιάδων φίλων και μελών του σωματείου, ως μέλη του ΔΣ της ερασιτεχνικής και μικρομέτοχοι, οι Τζούλιος Συναδινός και Χρήστος Πιλάλης προτάσουμε ως κύριο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης την άμεση διακοπή του συμβολαίου του εν λόγω ΠΡΩΗΝ ποδοσφαιριστή. Κατίδης πλέον δεν υπάρχει στην ΑΕΚ. ΤΕΛΟΣ!»
Σκληρές κουβέντες για τον Κατίδη χρησιμοποιούν οι οργανωμένοι οπαδοί δύο συνδέσμων της ΑΕΚ, με ανακοινώσεις που εξέδωσαν σήμερα, και απαιτούν την αποπομπή του από την ομάδα τους.

Η σημερινή ανακοίνωση της "Original" αναφέρει:
«Το ότι ήσουν απλά ένας γελοίος επιδειξίας με φράντζα, ζωγραφιές στο σώμα του και ανωριμότητα κατώτερης και των πιστεύω του, το παραβλέπαμε, και σε καλή μας θέληση το συγχωρούσαμε. Το να χαιρετάς φασιστικά, ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΞΕΥΤΙΛΑ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας , της ίδιας μας της ιστορίας... της προσφυγιάς και των αντιφασιστικών μας αξιών ! Είσαι λίγος και σαν παίχτης και σαν άνθρωπος τελικά ! Πλέον είσαι ανεπιθύμητος και καταζητούμενος ανάμεσά μας ! Τα δάκρυά σου δεν μας πείθουν... οι δικαιολογίες σου το ίδιο ! Οι γερμανοτσολιάδες, οι νενέκοι και οι προσκυνημένοι, όσοι δηλαδή πριν από εσένα χαιρετούσαν με τον ίδιο τρόπο , είχαν και αυτοί δικαιολογίες. Η ιστορία δεν τους ξεχνά !
ΕΜΕΙΣ , Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ , ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !
"Διοικούντες", απο αυτή τη στιγμή το παιδάκι αυτό ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ! Η ανευθυνότητά σας δεν θα συγχωρεθεί . Πάρτε θέση τώρα !
ΥΓ. Πραγματικά, απο ηλιθιότητα που σε χαρακτηρίζει το έκανες, ή καθοδηγούμενος και καθ'υπόδειξη; Σε κάθε περίπτωση και προς κάθε παραλήπτη ΞΕΚΑΘΑΡΑ :
ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.... ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ !
ΥΓ2. To θέμα αυτό ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ και ξέρουμε να το διευθετίσουμε μόνοι μας !
Γι αυτό λοιπόν όλοι οι πολιτικάντιδες με τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους, ας μας αφήσουν ήσυχους και μακριά απο υποδείξεις . Δεν τις χειαζόμαστε!»

Και η ανακοίνωση των «Πειρατών του Ονείρου»:
«Αυτός ο τύπος που ακούει στο όνομα Κατίδης προσέβαλε με τον πιο ωμό τρόπο το όνομα και την ένδοξη Ιστορία της ΑΕΚ. Με τη χυδαία συμπεριφορά του, διασύρει την ΑΕΚ της ξεριζωμένης Προσφυγιάς, την ΑΕΚ που ταξίδεψε μέσα στη φωτιά του πολέμου στο Βελιγράδι με τη σημαία της Αλληλεγγύης στους Λαούς, την ΑΕΚ των εκατομμυρίων δημοκρατικών φιλάθλων που δεν ξεχνούν ποτέ πόσα υπέφερε αυτός ο τόπος και ο λαός από το ναζισμό. Μετά απ΄ ότι έπραξε ο τύπος αυτός δεν μπορεί πλέον να βρίσκεται ούτε για ένα δευτερόλεπτο ακόμη στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ. ΟΥΣΤ!!!»

πηγή:enet.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 03:56