Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 22:57

Το Χάλκινο στους Πανευρωπαϊκούς του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ο Θόδωρος Χασιώτης απο την Κοζάνη

Η 3η Πανευρωπαϊκή διάκριση του Χασιώτη Η 3η Πανευρωπαϊκή διάκριση του Χασιώτη

Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 ξεκίνησε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών  έως 21 ετών, του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo στην πόλη Chisinau της Μολδαβίας.  O αθλητής Χασιώτης Θεόδωρος

αγωνίστηκε στην κατηγορία των +87 κιλών, και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
     Η διάκριση αυτή του Χασιώτη είναι η τρίτη του σε πανευρωπαϊκή διοργάνωση, έχοντας προηγηθεί το 2009 το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των εφήβων στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων της Σουηδίας και το 2012 η 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό νέων στην Αθήνα. Ο άλλος αθλητής απο την Κοζάνη Ο Απόστολος Τεληκωστόγλου έχασε στον πρώτο αγώνα από τον Ισπανό  Rog Gomez Darid.
     Ο προπονητής των αθλητών, του συλλόγου Α.Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ δήλωσε: « Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον αθλητή μας Χασιώτη Θοδωρή διότι για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστεί σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο παρ’ όλες τις αυξημένες του υποχρεώσεις μιας και εδώ και δύο χρόνια είναι παράλληλα και φοιτητής. Είναι μόνο 20 χρονών και πιστεύω ότι έχει μέλλον να κάνει και μεγαλύτερες διακρίσεις στη συνέχεια. Όσο για τον Τεληκωστόγλου Αποστόλη ξέραμε εκ των προτέρων ότι γι’ αυτόν τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα καθώς υπήρχε ηλικιακή διαφορά, ο Αποστόλης είναι μόλις 17 ετών και η κατηγορία ήταν έως 21, διαφορά που για το αγώνισμα του taekwondo έχει μεγάλη σημασία. Πιστεύω πως και ο Αποστόλης έχει μέλλον άλλωστε το γεγονός ότι πέρυσι κατέκτησε το αργυρό παγκόσμιο εφήβων δεν είναι τυχαίο.
Επίσης θα ήθελα να πω ότι εδώ και 9 χρόνια, συνεχόμενα, αθλητές του συλλόγου μας κάνουν διακρίσεις ως μέλη της εθνικής ομάδας της χώρας μας, φέρνοντας παγκόσμια και πανευρωπαϊκά μετάλλια, μετρώντας μέχρι σήμερα 5 παγκόσμιες διακρίσεις, 9 πανευρωπαϊκές και 2 βαλκανικές. Όλα αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο αλλά και με το τι εισπράττουν και οι υπόλοιποι, οι νεότεροι αθλητές από την καθημερινή, κοινή προπόνηση, διότι στο αγώνισμα του taekwondo ο ένας εξαρτάται άμεσα από τον άλλον ανταλλάσοντας αγωνιστικές πληροφορίες και εμπειρίες. Το κομμάτι της κοινής προπόνησης με παγκόσμιους και πρωταθλητές Ευρώπης είναι μείζονος σημασίας για τους νεότερους, φυσικά αποτελεί κίνητρο και παράδειγμα προς μίμηση.
Τεχνικά αλλά και ψυχολογικά θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει  πάρα πολύ ισχυρό υπόβαθρο που φαίνεται άλλωστε και από τις διακρίσεις των παιδιών. »

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 23:32