Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 13:37

Επεσε η Αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού στα Σέρβια

 Με την απονομή των κυπέλλων στους νικητές των τριών κατηγοριών ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Παλιά Καστανιά Σερβίων το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού.

Στην κατηγορία Α' που ανέδειξε και τον πρωταθλητή Ελλάδας νικητής ήταν ο Γιάννης Μητρόπουλος (ΑΛΑΟ) ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν οι Βαγγέλης Παπακώστας (ΕΝΑΡΑ) και Κώστας Κοτσιλέλος (ΕΝΑΡΑ).

Στη Β' κατηγορία νικητής ήταν ο Θεολόγος Ταβουλάρης (ΣΤΥΓΑ) και ακολούθησαν οι Νίκος Χατζόγλου (Αερολέσχη Σερρών) και Γιάννης Μήλιος (ΕΝΑΡΑ). Στην OPEN κατηγορία στην οποία συμμετείχαν εκτός από τους έλληνες αθλητές από τη Σουηδία, τη Βουλγαρία και τα Σκόπια νικητής αναδείχθηκε ο Βούλγαρος Νικόλα Μπαρακόφσκι.

Την απόλυτη ικανοποίηση για την επιτυχία των αγώνων και για την συνεργασία με τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, την Τ.Κ. Καστανιάς και τον Μ.Σ. Καστανιάς εξέφρασε η Γ.Γ. της Επιτροπής Αιωροπτερισμού Λίλιαν Λεμπλάνκ ενώ ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης διοργάνωσης καθώς όπως τόνισε πέρα από τον αθλητικό - αγωνιστικό της χαρακτήρα αναδεικνύει και προβάλλει τις φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 21:06

Πολυμέσα

{vimeo}70318967{/vimeo} Απονομές βραβείων Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού