Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 15:47

Ο μαραθωνοδρόμος Μιχάλης Παρμάκης νικητής στον παραλίμνιο δρόμο Ρυμνίου (video)

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, ο 5ος Παραλίμνιος Αγώνας Δρόμου Ρυμνίου που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ρυμνίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας Δήμου Κοζάνης

 το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κοζάνης και το Δήμο Σερβίων Βελβεντού.

Οι 124 αθλητές διέσχισαν μια πολύ όμορφη διαδρομή στο Πλατανόδασος του Ρυμνίου, δίπλα στη λίμνη του Πολυφύτου, με μεγάλο νικητή του αγώνα τον μαραθωνοδρόμο Μιχάλης Παρμάκης, δεύτερο τον Αθανάσιο Κουτσακουτζίδη και τρίτο τον Αντώνη Κουκουτέγο. Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχτηκε η Σουζάνα, Βασδάρη δεύτερη η Κούλα Τσιφλίδου και τρίτη η Βιολέτα.Ντιλλίμη. Παράλληλα με τον αγώνα των 15 χιλιομέτρων διεξήχθη και λαϊκός αγώνας 5 χιλιομέτρων με 65 συμμετέχοντες.

Ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας αφού συνεχάρη τους συμμετέχοντες επεσήμανε πως «στόχος μας είναι η ανάπτυξη της λίμνης Πολυφύτου και της γύρω περιοχής, ενός τόπου όμορφου με ενδιαφέροντα στοιχεία που με διάφορους τρόπους προσπαθούμε να αναδείξουμε », ενώ ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στην κοινή στόχευση των δύο Δήμων αναφορικά με την αξιοποίηση της παραλίμνιας περιοχής.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 16:03

Πολυμέσα

{vimeo}73605506{/vimeo} Απο τον παραλίμνιο αγώνα Ρυμνίου