Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2013 15:56

Στο Ζάγκρεπ οι πρωταθλητές του Ταεκβοντό Μεχτερίδης και Τζέλλος

Οι δύο Πρωταθλητές Ευρώπης με τον Προπονητή τους Χ. Αλμασίδη Οι δύο Πρωταθλητές Ευρώπης με τον Προπονητή τους Χ. Αλμασίδη

Το Σαββατοκύριακο 9 – 10 Νοεμβρίου 2013 οι Πρωταθλητές Ευρώπης, του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo, Μεχτερίδης Στέλιος και Τζέλλος Νίκος

θα βρεθούνε στο Zagreb της Κροατίας όπου θα συμμετάσχουν στο 19th ZAGREB – CROATIA OPEN 2013, A class πρωτάθλημα, δηλαδή βαθμολογούμενο. Στο πρωτάθλημα έχουν ήδη δηλωθεί πάνω από 1.000 αθλητές από 40 χώρες και είναι το 3ο διεθνές πρωτάθλημα στο οποίο θα αγωνιστεί ο Μεχτερίδης για τη φετινή αγωνιστική χρονιά ενώ το 2ο για τον Τζέλλο.
Ο προπονητής των αθλητών έχοντας σαν γνώμονα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo που θα διεξαχθεί την άνοιξη του 2014, θεωρεί ότι η προετοιμασία και ο σχεδιασμός της αγωνιστικής τους πορείας προτάσσει την επιλογή συγκεκριμένων πρωταθλημάτων για την πλήρη αγωνιστική τους ετοιμότητα και μάλιστα βαθμολογούμενων, ώστε να φτάσουν ψηλά στη λίστα της βαθμολογίας. Οι αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και στοχεύουν φυσικά στην πρωτιά.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στους αθλητές καθώς και στον προπονητή που θα συνοδεύσει τα παιδιά.