Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 20:33

Βράβευση αθλητών στα Σέρβια

Μία ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε για τα μέλη του Τιτάνα Σερβίων και πιο συγκεκριμένα των τμημάτων κλασικού αθλητισμού και ποδοσφαίρου της δεκαετίας του '80..

η εκδήλωση βράβευσης στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια.
Ακόμη πιο ιδιαίτερη βέβαια ήταν η συνάντησή τους με τον προπονητή τους και εκπαιδευτικό-γυμναστή στα σχολεία των Σερβίων εκείνη την εποχή κ. Γιάννη Δημητριάδη ο οποίος μαζί με τον επίσης τότε προπονητή τους και εκπαιδευτικό-γυμναστή κ. Ιωάννη Θεμελίδη (δεν παραβρέθηκε λόγω προσωπικού κωλύματος) ήταν τα δύο τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού ενώ τιμήθηκε και η μνήμη του Νίκου Τσουρνάβα προέδρου εκείνη την εποχή του Τιτάνα Σερβίων. Μία δεκαετία που το τμήμα στίβου του Τιτάνα έφτασε με τους αθλητές τους πολύ ψηλά με Πανελλήνιες διακρίσεις και συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών ενώ και η ομάδα ποδοσφαίρου έφτασε μέχρι την Εθνική Ερασιτεχνική.
Σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία ο Γιάννης Δημητριάδης, που έζησε στα Σέρβια όλη τη δεκαετία του ΄80 και άφησε πίσω του όταν έφυγε για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κατερίνη μια πλούσια παρακαταθήκη στον αθλητισμό και γενικότερα την κοινωνία των Σερβίων, θυμήθηκε στιγμές από εκείνη την εποχή ενώ την ευκαιρία να μιλήσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για τον προπονητή τους είχαν και οι πρώην αθλητές του Τιτάνα.
Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Δημητριάδη ο οποίος δώρισε από την πλευρά του μία φωτογραφική σύνθεση με φωτογραφίες αθλητών του Τιτάνα της δεκαετίας του '80 από αγώνες στίβου και ποδοσφαίρου. Τιμητική πλακέτα στη μνήμη του Νίκου Τσουρνάβα παρέλαβε ο γιος του ως οποίος μίλησε για την αγάπη που είχε και εξέφραζε με κάθε τρόπο ο πατέρας του για τον Τιτάνα Σερβίων.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 20:36