Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 13:25

Με 17 μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης

Στις 18 Απριλίου 2015, ημέρα Σάββατο, έλαβε χώρα στα Τίρανα της Αλβανίας το διεθνές πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo με την

συμμετοχή 338 αθλητών από 7 χώρες. Από την Κοζάνη και τον σύλλογο της Μακεδονικής Δύναμης συμμετείχαν 19 αθλητές εκ των οποίων οι 17 κατέκτησαν μετάλλιο. Πιο συγκεκριμένα, 4 χρυσά, 4 αργυρά και 9 χάλκινα ήταν η συγκομιδή που έφερε τον σύλλογο της Μακεδονικής Δύναμης στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης μεταξύ 53 συλλόγων.
Οι αθλητές που κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια είναι οι :
1)Γεροντίδης Γιάννης -41kg
2)Μπαντιούκας Γιώργος -48kg
3)Μπουντιούκος Σπινάρης Νίκος -65kg
4)Παπαδόπουλος Χρήστος +65kg

Οι αθλητές που κατέκτησαν τα αργυρά μετάλλια είναι οι :
1)Καρατέρπου Διαμαντούλα -47κg
2)Μαλούτα Εράσμια -55kg
3) Σολακίδης Κωνσταντίνος -30kg
4)Τσάμπουρα Χριστίνα -41kg

Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι :
1)Μπουντιούκος Σπινάρης Έκτορας -44kg
2)Μπουντιούκος Σπινάρης Νάσος -78kg
3)Νικολαΐδου Αναστασία -59kg
4)Παπαδόπουλος Γιάννης -45 kg
5)Παπαδόπουλος Φίλλιπος -41kg
6)Παυλίδου Μαρία -55kg
7) Παυλίδης Βασίλης -44kg
8) Πασχαλίδης Παναγιώτης -48 kg
9)Τσάμπουρα Μαριάννα -59 kg

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος είπε: Η συμμετοχή μας στο ΄΄ Top Tirana Open ΄΄ ήταν ένα πολύ καλό test , το τελευταίο μάλιστα πριν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που θα γίνει σε δύο εβδομάδες από σήμερα. Οι αθλητές μας έδειξαν να βρίσκονται σε μία ικανοποιητική κατάσταση κι έχουμε μπροστά μας μέρες για να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες ώστε κι εκεί να πάνε όλα καλά. Όσο για την διοργάνωση του πρωταθλήματος έχω να πω πως γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια σε αυτή τη χώρα έτσι ώστε το αγώνισμα του taekwondo να εξελιχθεί. Πραγματικά χαίρομαι γι' αυτό γιατί όλοι εμείς που συμμετείχαμε, αθλητές, διαιτητές, προπονητές συμβάλουμε σε αυτήν την ανάπτυξη του αγωνίσματος στην χώρα της Αλβανίας. Είναι πραγματικά ανάγκη όλοι μας να αγκαλιάσουμε αυτές τις διοργανώσεις που γίνονται στις γειτονικές χώρες αλλά και στην χώρα μας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο τους αθλητές μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή και παρευρέθηκαν στους αγώνες, τον Τζέλλο Κλεάνθη – Παγκόσμιο πρωταθλητή –και την καθηγήτρια φυσικής αγωγής & προπονήτρια Αλμασίδου Σταυριάνα για την παρουσία τους δίπλα στους αθλητές της ομάδας, την συμπαράσταση και την εμψύχωση που τους παρείχαν.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές για την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους στο πρωτάθλημα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 13:30