Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 09:51

Ενας αγώνας για τον Στάθη, τον Ειδικό φρουρό απο το Τσοτίλι

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΔΑΚ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ «ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ»

Φιλανθρωπικός Αγώνας για τον Στάθη,τον Ειδικό φρουρό

από το Τσοτύλι που εμεινε αναπηρος σε κώμα απο σφαίρα των χασισέμπορων των Ζωνιανών της κρήτης.
Αγώνας ανάμεσα στον Σύλλογο Βετεράνων Ελλάδος και την Μικτή
Παλαιμάχων Δυτ.Μακεδονίας.
Συμμετέχουν πολλά μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Μπάσκετ και θα υπάρξουν
πολλές εκπλήξεις με δώρα φανέλες της Εθνικής Ελλάδος και μπάλες
μπάσκετ.Προπονητής ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο Δήμος Βοΐου σας προσκαλεί στον φιλανθρωπικό μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο Τσοτυλίου, αφιερωμένη στον Τσοτυλιώτη ειδικό φρουρό Στάθη Λαζαρίδη.
Ως ελάχιστη στήριξη στο πρόβλημα του συντοπίτη μας, οι φίλοι, οι συμμαθητές και οι συμπολίτες του Στάθη, διοργανώνουν αυτόν τον αγώνα, με τίτλο «Ένα καλάθι για το Στάθη», στον οποίο θα συμμετάσχουν οι Έλληνες Βετεράνοι μπάσκετ (παλιοί παίχτες Εθνικής Ελλάδος) και η μικτή ομάδα βετεράνων Ν. Κοζάνης, υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Ιωαννίδη Γιάννη. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στους γονείς του Στάθη Λαζαρίδη.
Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει ο Όμιλος Φιλάθλων Τσοτυλίου με τη πολύτιμη συνεργασία των συλλόγων του Τσοτυλίου, και την αρωγή του Δήμου Βοΐου.
Πρόκειται για μία διοργάνωση με ιδιαίτερη ευαισθησία και τεράστια σημασία, προς τον συντοπίτη μας Στάθη, δεδομένου ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ παρόμοια εκδήλωση από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη στήριξη αυτής της οικογένειας στο πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και οκτώ (8) χρόνια, με την ελπίδα να παραμένει ζωντανή στο πρόσωπό τους ότι κάποια μέρα ο Στάθης θα είναι και πάλι κοντά τους.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 09:58