Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 10:53

Με 5 χρυσά μετάλλια επέστρεψε η ομάδα taekwondo της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης από το το πρωτάθλημα στη Βαρσοβία

Με 5 αθλητές συμμετείχε η Μακεδονική Δύναμη στο διεθνές πρωτάθλημα taekwondo που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Αυγούστου 2015, στην Βαρσοβία.

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές από όλες τις χώρες του κόσμου με μακρινότερη συμμετοχή αυτή της Αυστραλίας και της Κορέας έλαβαν μέρος στο βαθμολογούμενο από την W.T.F. G1 πρωτάθλημα μιας και μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου οι αθλητές μαζεύουν πόντους για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016.
Από την Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης συμμετείχαν 5 αθλητές και κατάφεραν να πάρουν ένα χρυσό μετάλλιο, με τον Μπουντιούκο Σπινάρη Νικόλα του Εμμανουήλ και τρεις 5ες θέσεις με τους
• Τζέλλο Νικόλαο του Ιωάννη στην ολυμπιακή κατηγορία των -80 kg μετά από 3 αγώνες.
• Τεληκωστόγλου Αποστόλη του Κωνσταντίνου επίσης στην ολυμπιακή κατηγορία των -80 kg μετά από 3 αγώνες και μάλιστα στον τρίτο αγώνα ήρθε αντιμέτωπος με τον παγκόσμιο πρωταθλητή και № 2 στην παγκόσμια κατάταξη Aaron Cook και κατάφερε στην κανονική διάρκεια του αγώνα να πάει στην ισοπαλία με σκορ 12 – 12 και να ηττηθεί στον χρυσό πόντο.
• Ο άλλος αθλητής μας που κατέκτησε την 5η θέση είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των εφήβων, Μπουντιούκος Σπινάρης Αθανάσιος του Εμμανουήλ στην κατηγορία των -78 kg.
Τέλος ο αθλητής μας Μεχτερίδης Παπαδόπουλος Στυλιανός ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα από τον Πολωνό συναθλητή του.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής κ. Αλμασίδης Χρήστος είπε : ξεκινήσαμε την νέα μας αγωνιστική χρονιά αρκετά καλά αν αναλογιστούμε ότι οι τελευταίοι αγώνες ήταν όταν οι τρεις αθλητές μας αγωνίστηκαν τον Μάιο με την εθνική μας ομάδα στο παγκόσμιο ανδρών της Ρωσίας. Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε μία καλή και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά για το 2015 – 2016 όπως και την προηγούμενη. Υπάρχει από πίσω ένας ολοκληρωμένος προπονητικός σχεδιασμός με την υποστήριξη των συνεργατών και της τεχνογνωσίας που προσφέρουν που σίγουρα θα μας οδηγήσει σε ευχάριστα αποτελέσματα. Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές μας για την παρουσία τους στην Πολωνία καθώς και να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές μας καλή σχολική και αθλητική χρονιά.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τις διακρίσεις τους.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 11:07