Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 14:15

Στο πανευρωπαϊκό νέων με την Εθνική ομάδα ο αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Τεληκώστογλου Απόστολος

Το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου 2015 στην πόλη του Βόλου διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών / γυναικών έως 21 ετών

το οποίο τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό . Περίπου 250 αθλητές από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για την συμμετοχή τους, με την εθνική μας ομάδα, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στις 19 με 22 Νοεμβρίου στη Ρουμανία.
Από την Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης συμμετείχαν 8 αθλητές και οι 3 κατάφεραν να πάρουν μετάλλιο.
- Ένα χρυσό με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Τεληκωστόγλου Απόστολο του Κωνσταντίνου ο οποίος είναι και φοιτητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, και παράλληλη ασχολείται και πρωταγωνιστεί στο αγώνισμα του taekwondo. Μάλιστα για το 2015 στέφεται χρυσός για δεύτερη φορά μιας και πριν από 6 μήνες είχε βγει πάλι πρώτος στην κατηγορία των -87 κιλών στο πανελλήνιο ανδρών και είχε λάβει μέρος στο παγκόσμιο ανδρών της Ρωσίας τον Μάιο , ως μέλος της εθνικής μας ομάδας και τώρα θα ξανασυμμετάσχει στην μικρότερη κατηγορία των νέων ανδρών έως 21 ετών.
- Αργυρό μετάλλιο για την πολλά υποσχόμενη πρωταθλήτρια του συλλόγου Τζέλλου Κατερίνα του Ιωάννη που συνέχεια στις κατηγορίες κορασίδων , νεανίδων και για πρώτη φορά στην μεγαλύτερη κατηγορία νέων γυναικών , κατακτά μετάλλιο.
- Χάλκινο μετάλλιο για τον πρωταθλητή μας Καραγκούλα Στέργιο του Νικολάου που το 2013 συμμετείχε στο παγκόσμιο εφήβων της Chinese Taipei με την εθνική ομάδα. Τώρα σε μία μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία, που για άλλα δύο χρόνια θα αγωνίζεται, κατακτά μετάλλιο σε μια δύσκολη γι' αυτόν χρονιά διότι φέτος ήταν και μαθητής της Γ ΄ λυκείου.

Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας δήλωσε ΄΄ είμαι ευχαριστημένος από τους αθλητές μας για την παρουσία τους μιας και είναι οι πρώτοι επίσημοι αγώνες για την νέα σεζόν. Πιστεύω ότι θα έχουμε και φέτος μία εξίσου επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά μιας και το έργο μας διευκολύνεται από την διοίκηση του ΟΑΠΝ Κοζάνης που ύστερα από πρόταση του συλλόγου μας ικανοποίησε τα αιτήματά μας και μπορούμε πλέον να δουλεύουμε έτσι όπως αρμόζει σε μία πρωταθλήτρια ομάδα και τους ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό. ΄΄

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την συμμετοχή τους και για τις διακρίσεις τους και εύχεται καλή τύχη στον αθλητή Τεληκωστόγλου Αποστόλη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής ομάδας. Επίσης αισθάνεται την ανάγκη, με την σειρά του, να ευχαριστήσει την πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του δήμου μας κυρία Φτάκα Τσικριτζή Φανή για την ικανοποίηση του αιτήματος του συλλόγου. Τέλος ευχαριστεί θερμά τον προπονητή της εθνικής μας ομάδας κύριο Εφραιμίδη Παντελή για την υποστήριξη και την προετοιμασία των αθλητών μας που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη ως φοιτητές και ένας από αυτούς είναι και ο Τεληκωστόγλου Αποστόλης.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 14:21