Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 18:20

Χάλκινος ο Μεχτερίδης Στέλιος στο G1 πρωτάθλημα taekwondo της Σερβίας (photo)

Το Σαββατοκύριακο 10 – 11 Οκτωβρίου 2015 στην πόλη του Βελιγραδίου πραγματοποιήθηκε το διεθνές πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo με τις συμμετοχές να αγγίζουν τους 1.500 αθλητές από 50 χώρες,

από την μακρινή Αυστραλία μέχρι την κεντρική Αφρική , από την Αμερική, την Ασία κ.ά.. Πολλές εθνικές ομάδες, σύλλογοι και ενώσεις έδωσαν το παρόν με συμμετοχές διακεκριμένων αθλητών, παγκόσμιων πρωταθλητών και ολυμπιονικών, μιας και το πρωτάθλημα ήταν G1 δηλαδή βαθμολογούμενο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (W.T.F.) ενόψει των ολυμπιακών αγώνων την επόμενη χρονιά στο Ρίο.
Ο Μεχτερίδης Στέλιος μαζί με άλλους 62 αθλητές συμμετείχε ως μέλος της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και κατάφερε μετά από 5 αγώνες να ανέβει στο βάθρο των νικητών κατακτώντας την τρίτη θέση στην ολυμπιακή κατηγορία των -68 kg. Κάνοντας μία μεγάλη προσπάθεια και παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό αγωνιστικό θέαμα παράλληλα απέσπασε και 3 πολύτιμους βαθμούς.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής κύριος Αλμασίδης Χρήστος είπε: είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του Στέλιου γιατί πρώτα απ' όλα είχε τον μεγαλύτερο συναγωνισμό σε αθλητές από όλες τις κατηγορίες εξού και το ότι έπρεπε να κάνει 6 νικηφόρους αγώνες για να βγει πρώτος. Κατάφερε να κάνει 5 δύσκολους και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Πέραν του ότι ο ανταγωνισμός του ήταν μεγάλος, πιστεύω ότι ήταν και σε μέρα που μπορούσε να το κάνει. Χάσαμε στις λεπτομέρειες από έναν πολύ έμπειρο αθλητή τον Peter Lopez από το Περού αλλά αυτό δεν έχει καθόλου σημασία μιας και οι αγώνες που κάναμε αυξάνουν την αγωνιστική μας ετοιμότητα, βελτιώνουν την μετέπειτα πορεία μας, εστιάζουμε και διορθώνουμε τα λάθη μας. Θέλω να συγχαρώ τον Στέλιο για την επιτυχία του όπως και τα τρία παιδιά που κατάφεραν με την ομάδα της ένωσης να φέρουν μετάλλια για την αποστολή και φυσικά τους υπόλοιπους αθλητές που έδωσαν τον αγώνα τους κι ας μην διακρίθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Ε.ΤΑ.Β.Ε. που μου εμπιστεύτηκε τη θέση ενός από τους προπονητές και παρουσιάσαμε για μία ακόμη φορά την πολύ οργανωμένη δουλειά που γίνεται στην ένωση. Ευχαριστώ επίσης τους υπόλοιπους συναδέλφους-προπονητές για την συνεργασία που έχουμε όλο το διάστημα αλλά και στην συγκεκριμένη αποστολή, καθώς και τη φυσικοθεραπεύτρια της ομάδας κυρία Βαβουλίδου Σμαρώ. Τέλος, ευχαριστώ τον κύριο Εφραιμίδη Παντελή αρχηγό αποστολής αλλά και προπονητή της Εθνικής μας ομάδας, ο οποίος έχει την ευθύνη των αθλητών μας στην Θεσσαλονίκη, λόγω σπουδών, μαζί και του Μεχτερίδη, ο οποίος διακρίθηκε.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους καθώς και την προπονήτρια του συλλόγου κυρία Κουτρότσιου Αναστασία η οποία συμμετείχε ως διεθνής προπονητής του αγωνίσματος taekwondo στο G1 της Σερβίας, μετά από τις επιτυχημένες εξετάσεις του καλοκαιριού στην παγκόσμια ομοσπονδία (W.T.F.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 18:29