Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 18:47

ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΕΦΗΒΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΤΟΝΙΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΖΕΛΛΟΥ

     Αναχώρησε σήμερα  η εικοσαμελής Εθνική ομάδα, του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo, με 10 έφηβους και 10 νεανίδες για να συμμετάσχει στο

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo στη Ρίγα της Λετονίας.

Η διοργάνωση θα τελεστεί υπό την αιγίδα της Πανευρωπαϊκής ομοσπονδίας με την συμμετοχή 50 Ευρωπαϊκών χωρών.  Μία από τις 10 νεάνιδες  κατάγεται από την πόλη της Κοζάνης και ανήκει στον σύλλογο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ  ΔΥΝΑΜΗΣ. Ο λόγος για την  αθλήτρια Τζέλλου Κατερίνα του Ιωάννη η οποία θα αγωνιστεί στην κατηγορία των -68 κιλά. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η αθλήτρια του συλλόγου  μας συμμετέχει ως μέλος του εθνικού μας συγκροτήματος, με πρώτη τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο της Chinese στην Taipei.

     Με σύμμαχο την σταθερή πορεία της στις κατηγορίες κορασίδων, νεανίδων και νέων γυναικών καθώς και την οργανωμένη δουλειά που έγινε από πλευράς ομοσπονδίας σε επίπεδο προετοιμασίας,  ευελπιστούμε σε μία καλή παρουσία της αθλήτριας του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, οι προπονητές και οι συναθλητές εύχονται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στην Κατερίνα, στους προπονητές καθώς και σε όλα τα μέλη της εθνικής μας ομάδας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 18:52