Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2011 19:19

Δολοφονική συμπλοκή μεταξύ οπαδών του ΑΡΗ και ΠΑΟΚ στην Κατερίνη!

ARIS-BOCAΣτο νοσοκομείο Κατερίνης νοσηλεύονται δύο οπαδοί του Αρη, έπειτα από επίθεση που δέχθηκαν -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- με μαχαίρια από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Το τραγικό συμβάν έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/5) στην πόλη της Πιερίας. Αλλοι τρεις οπαδοί του Αρη, οι οποίοι επίσης δέχθηκαν επίθεση από τους φίλους του ΠΑΟΚ μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Κατερίνης και κατήγγειλαν ότι γνωρίζουν τους 6 οπαδούς...

 

του Δικεφάλου που τους επιτέθηκαν και για τους οποίους εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας οπαδός του Αρη κινδυνεύει να χάσει το ένα του μάτι, ενώ τον άλλον τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο με σπασμένο μπουκάλι. Ο πρώτος σύντομα θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, για να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

πηγή: agelioforos.gr


Σχόλιο VetoNews.gr : Το βαρέλι στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο μοιάζει να μην έχει πάτο, κρίνεται από μια κλωστή το πότε και πως μπορεί να "ξεφύγουν" τα πράγματα. Αναγάγοντας το θέμα στο δημόσιο λόγο της περιοχής μας, καλό θα ήταν όσοι δημοσιολογούντες και πολιτικοί παράγοντες εκφράζονται δημόσια γύρω από θέματα οπαδικού και ποδοσφαιρικού περιεχομένου, να το κάνουν με μεγαλύτερη σύνεση και συναίσθηση της βαρύτητας των λόγων τους, απ' ότι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Μαϊος 2011 19:21