Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 17:16

Η πρόεδρος του ΟΠΑΝ παρέδωσε τις αθλητικές ταυτότητες σε συλλόγους - Παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις (photo)

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου η πρόεδρος του ΟΑΠΝ παρέδωσε τις αθλητικές ταυτότητες στους προέδρους τριών αθλητικών συλλόγων σήμερα το μεσημέρι.

Μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί 1.800 κάρτες, ενώ έως τον Μάρτιο του 2017, θα εκδοθούν περίπου 1.000 ακόμη για τους συλλόγους ποδοσφαίρου, πάλης, καθώς και τις ακαδημίες κολύμβησης , ενόργανης και στίβου.
Παράλληλα η κ. Φτάκα προχώρησε σε ένα σύντομο απολογισμό για τις εργασίες που έγιναν από τη μεριά του οργανισμού και του δήμου στις αθλητικές εγκαταστάσεις «παρά την οικονομική δυσκολία που υπάρχει προσπαθήσαμε λειτουργώντας ανταποδοτικά από το αντίτιμο των χρηστών του κολυμβητηρίου και ότι άλλο εισπράξαμε να το επενδύσουμε ξανά σε εργασίες συντήρησης των κλειστών γυμναστηρίων. Με βάση τα αρχεία που ψάξαμε εργασίες συντήρησης είχαν να γίνουν από το 2007.»
Οι αλλαγές αφορούν τον χώρο του κολυμβητηρίου και τις πισίνες «ώστε να γίνει πλέον γνωστό στον κόσμο τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει ο ΟΑΠΝ γίνονται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ξεκινώντας από τα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης για βρέφη μαζί με τους γονείς τους, άκουα αερόμπικ που έχει φανατικούς οπαδούς και συνεχίζει, πρόγραμμα θεραπευτικής γυμναστικής που απευθύνεται σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας με εξειδικευμένους γυμναστές μέχρι και τα προγράμματα για το κοινό. Όλα αυτά δημιουργούν μια πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με το παρελθόν.»
Αλλαγές έγιναν και στον εξωτερικό χώρο «μέσα στην άνοιξη θα τρέξει και μια δεύτερη εργολαβία που έχει να κάνει με την αντικατάσταση ασφαλτοτάπητα και νέες μπασκέτες στον υπαίθριο χώρο. Επίσης εργασίες κάναμε και στο Λιάπειο σχετικά με την προμήθεια και παρακολούθηση του πετρελαίου τοποθετώντας ένα αυτόματο μηχάνημα και για ενεργειακή εξοικονόμηση.»
Μερόπη Βαχτσεβάνου

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 17:29