Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 16:16

3 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

 Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 διεξήχθη το διεθνές πρωτάθλημα, του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo, με την επωνυμία 2nd Hereya Trophy 2016. Συνολικά 400 αθλητές έλαβαν μέρος σε αυτή την

διοργάνωση και από τον σύλλογο της πόλης μας, την Μακεδονική Δύναμη συμμετείχαν 4 αθλητές στην κατηγορία παίδων έως 14 ετών εκ των οποίων οι 3 κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο κατακτώντας τις παρακάτω θέσεις :

  1. Σολακίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου – χρυσό μετάλλιο, -37 kg

  2. Μαρέτης Ραφαήλ του Σπύρου – αργυρό μετάλλιο, -49kg

  3. Ζήσης Νικόλαος του Στέργιου – χάλκινο μετάλλια +65kg                              

 

 Να σημειωθεί ότι στο πρωτάθλημα ο αθλητής μας Σολακίδης Κωνσταντίνος αναδείχθηκε ο καλύτερος αθλητής των αγώνων στην κατηγορία των παίδων και τιμήθηκε από τους διοργανωτές με αναμνηστική πλακέτα.

 

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας είπε : ‹‹Κλείνοντας η αυλαία του 2016 είχαμε μία χρονιά με έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον εντός και εκτός της χώρας μας. Είχαμε συμμετοχή στην εθνική ομάδα της χώρας μας για 14η συνεχόμενη χρονιά και εκπροσώπους στο κλιμάκιο της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για μια ανανεωμένη ομάδα και λειτουργούν συνοδευτικά στην μετέπειτα πορεία της. Όσον αφορά το τελευταίο test στην Σόφια κάναμε ακόμη μία παρουσία εισπράττοντας πολλά αγωνιστικά οφέλη που θα λειτουργήσουν εποικοδομητικά σε κάθε αθλητή ξεχωριστά αλλά και στο σύνολο της ομάδας. Ήθελα κλείνοντας το έτος να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες προπονητές στον σύλλογο αλλά και στο κλιμάκιο και στην διοίκηση της Ένωσης καθώς και στην Ομοσπονδία, που με τις πράξεις τους βοηθούν καθημερινά την ανάπτυξη του αγωνίσματος μας, παρ’ όλες τις δύσκολες μέρες που περνά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Τέλος ευχαριστώ θερμά όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους για την διαπαιδαγώγησή τους αλλά και τις αγωνιστικές τους επιδόσεις ››


Το Δ.Σ. του συλλόγου, οι προπονητές και οι γυμναστές συγχαίρουν όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και την διάκρισή τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 16:18