Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 16:44

Έρχεται τo 4o πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης εφήβων στο κλειστό της Λευκόβρυσης – ‘Η Κοζάνη αγαπάει τον αθλητισμό και έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις’

Το τριήμερο της μεγάλης αποκριάς πρόκειται να διεξαχθούν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης.

Ο αντιδήμαρχος Γ. Βαλαής ανέφερε πως «η Κοζάνη με χαρά θα φιλοξενήσει τη γιορτή του μπάσκετ, το 4ο final four εφήβων της ΕΚΑΣΔΥΜ. Η Κοζάνη αγαπάει τον αθλητισμό και έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις. Οι αγώνες θα γίνουν σο κλειστό της Λευκόβρυσης που πρώτη φορά ανοίγει για αγώνες μπάσκετ. »
Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης καλεί τον κόσμο να πλαισιώσει την εκδήλωση αυτή «με το 4o final four επιτυγχάνεται ένας στόχος 15 χρόνων τουλάχιστον ».
Στην συνέντευξη τύπου ήταν και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων ΕΚΑΔΥΜ Γιάννης Γκοβεδάρος «το πρωτάθλημα έχει τα φόντα να γίνουν ωραίοι αγώνες».
Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι προπονητές των ομάδων από Καστοριά Γρεβενά Πτολεμαΐδα που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα καλώντας τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να κερδίσει το πρωτάθλημα.
Να σημειωθεί πως πέρυσι πρωταθλήτρια ομάδα ήταν η ομάδα των Γρεβενών.
ΜΕΡΟΠΗ ΒΑΧΤΣΕΒΑΝΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 16:55