Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 10:21

Η συνάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη με τον «τσάρο των αιθέρων» Σεργκέϊ Μπούμπκα

Η αναγνώριση τόσο για την Κατερίνα Στεφανίδη όσο και για τον προπονητή και σύζυγό της Μιτς Κρίερ είναι τεράστια και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει κατακτήσει χρυσά μετάλλια στις σημαντικότερες διοργανώσεις του ανοικτού στίβου.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια και ο Αμερικανός κόουτς ήταν τα κεντρικά πρόσωπα στο συνέδριο των προπονητών που διοργανώνει η IAAF στο περιθώριο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στίβου του Λονδίνου.

Μαζί τους στο πάνελ ήταν και ο Σεργκέι Μπούμπκα με τη συζήτηση και τις ερωτήσεις όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό να περιορίζονται στο επί κοντώ και κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογικής προετοιμασίας των αθλητών πριν από τους μεγάλους αγώνες. 
Μάλιστα, οι τρεις τους έβγαλαν μια φωτογραφία μετά το τέλος, έπειτα από αίτημα του θρύλου του επί κοντώ.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter η Ελληνίδα πρωταθλήτρια: «Όταν ο Σεργκέϊ Μπούμπκα σου ζητά να βγάλει μία φωτογραφία με εσένα και τον προπονητή σου».Πρώτος ανέβασε τη φωτογραφία ο Σεργκέι Μπούμπκα, ο οποίος έγραψε: «Είμαι χαρούμενος που μοιράστηκα την εμπειρία και τις γνώσεις μου στο τρίτο συνέδριο προπονητών της IAAF στο Λονδίνο με την επικοντίστρια και Ολυμπιονίκη, Κατερίνα Στεφανίδη».

Glad to share my experience and thoughts at 3rd IAAF World Coaches Conference in London with pole vaulter, Olympic Champion @KatStefanidi


ΠΗΓΗ: enikos.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 10:25