Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 08:12

Συμμετοχή της Ωμέγα σε πανελλήνιο παιχνίδι αεροσφαίρισης στα Ιωάννινα

Το Αθλητικό Πανηπειρωτικό Σωματείο Αεροσφαίρισης «Tzedes Airsoft A.C.» διεξήγαγε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου το παιχνίδι σεναρίου με τίτλο “Operation Dawn of Fate”, σε δασική περιοχή στην Κατάρα του Δήμου Μετσόβου.

Στο παιχνίδι συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα σχεδόν: από την Φλώρινα μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες, από την πρώτη στιγμή οι αντίπαλες παρατάξεις είχαν συνεχείς εμπλοκές και προσπαθούσε η μεν Resistance να αμυνθεί και να υπερασπίσει τον χώρο της κάνοντας συχνά αντεπιθέσεις όταν της δινόταν η ευκαιρεία, ενώ η σύμπραξη «US Army-Skynet» προσπαθούσε να υπερφαλαγγίσει και να διασπάσει την άμυνα προκειμένου να κερδίσει έδαφος και να φτάσει πιο κοντά στους αντικειμενικούς σκοπούς της. Ξεχωριστή νότα στο παιχνίδι έδωσαν οι «εξολοθρευτές» Τ400 και Τ600 οι οποίοι εμφανίστηκαν στο πεδίο, χωρίς να έχουν γνώση οι παίκτες και αποδιοργάνωσαν, σκοπίμως, τις παρατάξεις με τις βολές και κινήσεις τους. Από τη διοργάνωση δεν έλειπαν και τα ευτράπελα, με το πιο απρόσμενο να είναι η συμμετοχή ενός αγριογούρουνου στην τελική επίθεση από τη μεριά των επιτιθέμενων. Έγινε φυσικά παύση του παιχνιδιού και μόλις το τετράποδο έφυγε από το πεδίο, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, δημιουργώντας ακόμη πιο εύθυμη διάθεση!

Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο αδρεναλίνη μέσα στα υπέροχα ορεινά τοπία του Μετσόβου. Θα θέλαμε να ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, τον Δήμο Μετσόβου και τις Αρχές για τη φιλοξενία και βοήθεια τους, τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία τους, καθώς και όσους μας βοήθησαν να κάνουμε πραγματικότητα το 3ο Πανελλήνιο παιχνίδι αεροσφαίρισης στο Μέτσοβο, ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει ποτέ στην Ήπειρο!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 08:14