Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 14:59

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ TAEKWONDO ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Η οκταμελής αποστολή της ομάδας συμμετείχε στις    3 και 4 Μαρτίου 2018 στο διεθνές πρωτάθλημα taekwondo στην Σόφια της Βουλγαρίας όπου οι 2 αθλητές μας συμμετείχαν ως μέλη της επίλεκτης ομάδας της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και οι υπόλοιποι 6 ως μέλη του συλλόγου μας.

Τρεις αθλητές μας κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών κατακτώντας ∙                                                                                          * ένα χρυσό μετάλλιο με τον Μαρέτη Ραφαήλ-Ιωάννη του Σπύρου, ο οποίος αγωνίστηκε με την επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. και                 * δύο χάλκινα μετάλλια με τους Παπαδόπουλο Χρήστο του Σωκράτη και τον Ζήση Νικόλαο του Στέργιου.                                                    Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας κύριος Χρήστος Αλμασίδης, ο οποίος ήταν και ένας εκ των προπονητών της επίλεκτης ομάδας της Ένωσης και δήλωσε:

« Είμαι πολύ χαρούμενος για την παρουσία των αθλητών του συλλόγου μας αλλά και της Ένωσης ταεκβοντό Β.Ε. διότι κάναμε μία αξιόλογη παρουσία σε μία διεθνή διοργάνωση με 1.100 αθλητές από όλο τον κόσμο, με μεγάλο συναγωνισμό, δείγμα ότι το ελληνικό ταεκβοντό έχει παρόν αλλά και μέλλον. Να σημειωθεί ότι η επίλεκτη ομάδα της Ένωσης κατάφερε να πάρει στην Γενική κατάταξη :

την 1η θέση στην κατηγορία παίδων,

1η θέση και στην κατηγορία των παμπαίδων

2η θέση στην Β κατηγορία των παμπαίδων (χωρίς χτυπήματα στο κεφάλι)

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 15:01