Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 08:17

"Κεραυνοί" Σαλτσίδη για την διοίκηση της ΕΠΣ Κοζάνης "Μια οικογένεια διοικεί εδώ και 20 χρόνια το τοπικό ποδόσφαιρο- Επιστολή στον υφυπουργό Γ. Βασιλειάδη

Προς : Υφυπουργό Αθλητισμού κο Βασιλειάδη Γεώργιο

Με αφορμή τις εικόνες ντροπής που παρακολούθησε όλος ο πλανήτης για τα πεπραγμένα του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα ήθελα να σας επισημάνω κάποια κακώς κείμενα που λαμβάνουν χώρα και στο νομό Κοζάνης.

Το πρώτο και κυρίαρχο είναι ότι το ποδόσφαιρο της Κοζάνης εδώ και είκοσι χρόνια διοικείται από μια οικογένεια. Έχουμε πανελλαδική πρωτιά σε αυτό το τομέα, δηλαδή η προεδρία πάει από τον πατέρα στο γιό ( βάλαμε τα γυαλιά στους Βορειοκορεάτες )με εκλογές εξπρές και παράνομες και όλα αυτά γιατί στον πατέρα έχει απαγορευθεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο λόγω της παραπομπής του για το σκάνδαλο με την κάρτα υγείας της ΕΠΟ. Και αντί αυτού έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις δικαστικές αποφάσεις και εξακολουθούν να συμπεριφέρονται σαν να μη συμβαίνει τίποτα μεμπτό διοικώντας την Ε.Π.Σ. Κοζάνης από το μαγαζί τους παίρνοντας αποφάσεις ( που θυμίζουν άλλες εποχές ) για θέματα διαιτησίας – ποινών – αναβολές αγώνων – ορισμό αγώνων που έχουν κατοχυρωθεί. Στις εκλογές του περασμένου χρόνου μοίραζε ψηφοδέλτια και όσοι δεν υπάκουσαν πληρώνουν τώρα την ανυπακοή τους με ποινές εξοντωτικές που είναι πρωτόγνωρες για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αποβολή από το πρωτάθλημα για δυο μήνες ή και έως να συμμορφωθούν με τις εντολές της Ένωσης.

Αναφέρω ενδεικτικά κάποιες ομάδες : Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ – ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ – Α.Ε. ΠΕΡΔΙΚΑ – ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ – Α.Π. ΒΟΙΟΥ που εντελώς τυχαία είναι από τα σωματεία αυτά που δεν συμμορφώθηκαν με τις εντολές των εκλογών ( ισονομία στο μέγιστο βαθμό ). Και ερχόμαστε τώρα στα δικαστικά. Επειδή υπάρχουν και κάποιοι ρομαντικοί ( με το ποδόσφαιρο )στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης , συγκροτήθηκε μια ομάδα ατόμων που αγαπούν ανιδιοτελώς το ποδόσφαιρο και κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της εκλογικής διαδικασίας τα οποία συζητήθηκαν την 01/11/2017 με σκοπό να οριστεί προσωρινή διοίκηση και να πάμε σε νέες εκλογές για να αποφασίσουν τα σωματεία αν θέλουν να διοικούνται από έναν άνθρωπο που έχει προβλήματα με την δικαιοσύνη για θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο. Και μετά από πέντε σχεδόν μήνες είμαστε εν αναμονή της απόφασης.

Και κλείνω με κάποιες απορίες. 1) Γιατί άραγε δεν αφήνουν την καρέκλα την οποία κατέχουν τα τελευταία είκοσι χρόνια και ενώ είναι υπόδικοι ?

2) Για την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που του έχει επιβληθεί υπάρχει έλεγχος ( για το εάν τηρείται ) και ποιος προΐσταται αυτού του ρόλου?

Είμαστε στη διάθεση όποιου εισαγγελέα μας καλέσει για να προσκομίσουμε στοιχεία που να αποδεικνύουν το αντίθετο και όχι μόνο. Πρώην μέλος της ΕΠΣ Κοζάνης Σάββας Σαλτσίδης Κοινοποίηση: Γραφείο Πρωθυπουργού, Υπουργό Δικαιοσύνης, ΕΠΟ, Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Βουλευτές Κοζάνης , ΜΜΕ Ηλεκτρονικού και Έντυπου Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 08:27