Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 10:33

Tο καμπ ποδοσφαίρου «Νίκος Παπαδόπουλος» για δεύτερη χρονιά στην Κοζάνη

Το Σάββατο 19 Μαϊου θα διεξαχθεί για δεύτερη χρονιά το καμπ ποδοσφαίρου «Νίκος Παπαδόπουλος». Το τουρνουά ποδοσφαίρου που οργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κοζάνης,

με σκοπό την επιβράβευση των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών, εκφράζει το πνεύμα του Νικόλα Παπαδόπουλου, που για χρόνια πολλά άφησε τη σφραγίδα του στην περιοχή μας ως δάσκαλος, ως ενεργός πολίτης, όντας υπέρμαχος της άμιλλας και του αθλητικού πνεύματος.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους 3 γνωστές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, που εκτός απ την μεγάλη τους καριέρα διακρίθηκαν κ συνεχίζουν να αποτελούν παραδείγματα ήθους.

Ο Γιώργος Χ. Γεωργιάδης με τεράστια καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία, μέλος του τεχνικού team του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Οκκάς, από τους μεγαλύτερους

Ποδοσφαιριστές του Κυπριακού ποδοσφαίρου που φόρεσε τη φανέλα μεγάλων συλλόγων και είναι σήμερα προπονητής της Εθνικής Κύπρου

Θα μας τιμήσει, επίσης, και ένα ανερχόμενο αστέρι του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που επίσης διακρίνεται για τα παραπάνω στοιχεία ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Η εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κοβεντάρειο στις 10 το πρωί του Σαββάτου και η συνέχεια θα δοθεί στο ΔΑΚ Κοζάνης, αμέσως μετά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 10:40