Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 15:03

Κοζάνη: Κεκλεισμένων των θυρών και μόνο με προσκλήσεις ο αγώνας Χάντμπολ Ελλάδας - ΠΓΔΜ

Με νεότερή  της απόφαση η αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης αναβάθμισε επι το αυστηρότερο τα μέτρα ασφάλειας πέριξ του γηπέδου της Λευκόβρυσης Κοζάνης και τις συνθήκες όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας Χάντμπολ στα πλαίσια των προκριματικών

του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ. Έτσι ακυρώνεται η διαδικασία διάθεσης των εισιτήριων από καταστήματα της πόλης και η  προσέλευση θεατών στο γήπεδο θα γίνει μόνο με λιγοστές προσκλήσεις που θα διαθέσει με δική της αποκλειστική ευθύνη η Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ. Πριν από λίγο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Χρήστος Γκουντής στην συνέντευξη του προς τα ΜΜΕ της περιοχής, δήλωσε ότι η αστυνομία με βάση τις πληροφορίες που είχε στην διάθεση της  «έθεσε τον αυριανό αγώνα σε ειδικό καθεστώς διαχείρισης  με αποτέλεσμα να γίνει σχεδόν κεκλεισμένων των θυρών».

Επίσης διευκρίνισε ότι εάν υπάρξει οποιαδήποτε πρόκληση από πλευράς των φιλοξενουμένων όπως έγινε πριν από ένα χρόνο με το πρωτάθλημα νεανίδων στα Σκόπια, «η Εθνική ομάδα θα αποχωρήσει από το γήπεδο». Στο ερώτημα  για το εάν έχουν ενημερωθεί  για τις προθέσεις της Εθνικής ομάδας η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία χάντμπολ ο κ Γκουντης αποκάλυψε ότι πριν από καιρό έγινε τριμερής συνάντηση των δύο προέδρων ομοσπονδιών Ελλάδας και ΠΓΔΜ με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, όπου «συμφωνήθηκε να μην υπάρξουν γεγονότα και ενέργειες  που θα προκαλούσαν  την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων των ομίλων. Μπορώ να σας πω ότι μέχρι στιγμής αυτό τηρείται» και ανέφερε ότι   «στο μεταξύ μας αγώνα που δώσαμε πριν από μετρικούς μήνες δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα».  

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε ότι «είμαστε έτοιμοι έχουμε καλύψει ορισμένα κενά που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες δήλωσε αισιόδοξος ότι θα φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κα υπενθύμισε ότι ο αντίπαλος είναι μια πανίσχυρη ομάδα που συγκαταλέγεται στις 10 κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Τα μέτρα επιτήρησης στον προαύλιο χώρο του σταδίου θα είναι έντονα ενώ οι μετακινήσεις της φιλοξενούμενης ομάδας γίνεται συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

πηγη:ΑΠΕ-ΜΠΕ |ΣΠ ΚΟΥΤΑΒΑς

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 15:08