Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 14:55

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην Πτολεμαΐδα για το καλοκαιρινό σχολείο μπάσκετ που υποστηρίζει η ΔΕΗ

του Σπύρου Κουταβα

Με το σύνθημα «γίνε καλύτερος, γίνε νικητής», μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων της Πτολεμαΐδας θα συμμετάσχουν στο καλοκαιρινό σχολείο καλαθοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη από τις 24 έως τις 20 Ιουνίου 2019 και το οποίο υποστηρίζει η ΔΕΗ.

Ο πολυβραβευμένος πρώην καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Γιαννάκης που τίμησε επί πολλά έτη και τα χρώματα της Εθνικής ομάδας τόσο ως παίκτης όσο αλλά και ως προπονητής, θα αναλάβει να μυήσει τους νεαρούς μαθητές όχι μόνο στο πως μπορούν να γίνουν καλοί μπασκετμπολίστες, αλλά σε κάτι πιο σημαντικό στο πως μπορούν να κυνηγήσουν το όνειρο τους και να μην εγκαταλείπουν ποτέ την προσπάθεια. Όπως δήλωσε από την Πτολεμαΐδα ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του προέδρου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη στην δημιουργία αυτού του εβδομαδιαίου αθλητικού γεγονότος και από τους άμεσους στόχους του είναι «να παρακινηθούν όσο δυνατόν περισσότερα παιδιά να βγουν για λίγο από το σπίτι και το διαδίκτυο και να  συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται από πλευράς της ΔΕΗ και μέσα από το αθλητικό αυτό γεγονός να γνωρίσουν το σώμα τους και αθλητικές δεξιότητες που πιθανώς να μην γνωρίζουν». Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα μέσα από το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός, τα παιδιά να ασχοληθούν πιο συστηματικά με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το μπάσκετ.

 Υποσχέθηκε ότι θα μοιραστεί μαζί τους τις αγωνίες και ανησυχίες που ο ίδιος είχε ως παιδί αλλά και έφηβος, επεσήμανε ότι ο αθλητισμός «καλλιεργεί συστηματικά πλευρές του εαυτούς μας και την προσωπικότητα μας και ανταποδίδει στην κοινωνία πάντα προς τις θετικές πλευρές».

Σημείωσε ότι η Πτολεμαΐδα έχει δώσει πάρα πολλά στην Ελλάδα σε σχέση με την ΔΕΗ, αναφέρθηκε στα αθλητικά δρώμενα της πόλης λέγοντας  ότι «διαθέτει μια πολύ δυνατή γυναίκεια ομάδα μπάσκετ και οι άνθρωποι της εξ ’όσων γνωρίζω επιθυμούν να είναι πρωταγωνιστές». +

Εξέφρασε την επιθυμία να έρθουν στο καλοκαιρινό σχολείο όσο δυνατόν περισσότερα παιδιά, υποσχέθηκε ότι θα τους περιμένει «να παίξουμε μαζί και να μοιραστούμε εμπειρίες» και ευχήθηκε μέσα από αυτή την πρωτοβουλία να παρακινηθούν κάποια παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το μπάσκετ.

Ο διευθυντής της ΔΕΗ Κώστας Θεοδωρίδης, εξήγησε ότι η λειτουργία  του καλοκαιρινού αθλητικού σχολείου καλαθοσφαίρισης είναι μέρος των πρωτοβουλιών υποστήριξης της επιχείρησης προς την Πτολεμαΐδα που για πολλά χρόνια η ΔΕΗ έχει άρρηκτες σχέσεις με την κοινωνία και τους ανθρώπους της και εντάσσονται στο σχέδιο ανταποδοτικών ενεργειών που ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της επιχείρησης Μανωλης Παναγιιωτακης ανακοίνωσε στις 4 Δεκεμβρίου 2018 από την Πτολεμαΐδα. 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 15:02