Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011 18:41

Ολοκληρώθηκε το 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού

aioropterismosprot
Με την τελετή λήξης και τις απονομές το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Καστανιάς ολοκληρώθηκε το 25o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού. Για μία εβδομάδα η Καστανιά Σερβίων φιλοξένησε Έλληνες και ξένους αιωροπτεριστές οι οποίοι συμμετείχαν στα αντίστοιχα ..

πρωταθλήματα Αποστάσεων - Ακρίβειας και Διάρκειας με τους νικητές να παίρνουν και το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το θέαμα βέβαια όλες τις ημέρες του αγώνα ήταν εντυπωσιακό και συνδυάζονταν με το μοναδικό τοπίο του ορεινού όγκου της Καστανιάς και της λίμνης Πολυφύτου. Στην επιτυχία της διοργάνωσης αναφέρθηκε η κα. Λίλιαν Λεμπλάνκ εκπρόσωπος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας τονίζοντας παράλληλα την άψογη συνεργασία με τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και τον Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς και επισημαίνοντας την μοναδικότητα της περιοχής για τέτοιου είδους διοργανώσεις.
Στη βαρύτητα που δίνεται από τη Δημοτική Αρχή σε διοργανώσεις οι οποίες αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του δήμου Σερβίων – Βελβεντού αναφέρθηκε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος. «Στηρίξαμε και θα στηρίζουμε γεγονότα όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού καθώς πρόκειται για μία διοργάνωση που δεν περιορίζεται μόνο στο αγωνιστικό της κομμάτι αλλά ταυτόχρονα προβάλλει τα πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής του δήμου μας. Στόχος είναι να ενισχύσουμε τη συγκεκριμένη διοργάνωση με παράλληλες εκδηλώσεις την περίοδο που διεξάγονται οι αγώνες ώστε να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες στην περιοχή» ανέφερε ο κ. Κωνσταντόπουλος λίγο πριν την απονομή των επάθλων στους νικητές.
Δείτε τα αποτελέσματα του 25ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.hang-gliding.gr/apotelesmata.html

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011 18:46