Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011 10:58

ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΆΝΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

PARAOLYMPIADA
Ύστερα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα, η εθνική μας ομάδα γυναικών ποδοσφαίρου 5χ5 κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Α. Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο της χώρας μας στην ιστορία των Αγώνων.
Η προπονήτρια του ελληνικού συγκροτήματος, Μαρία Μαγείρου 

μιλώντας –πριν από μερικές ημέρες- για την επιτυχία των χρυσών κοριτσιών της, επισήμανε χαρακτηριστικά: "Διαθέτουμε μια νέα ομάδα με την προσθήκη δύο κοριτσιών από την Κοζάνη, που συμμετείχαν σε ελάχιστες προπονήσεις. Παρόλα αυτά, κατακτήσαμε την πρώτη θέση" είπε και συμπλήρωσε:  "Είναι δύσκολο, αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέρον να είσαι προπονητής σε μια τέτοια ομάδα. Από αυτή τη συνεργασία κρατάω μόνο τις στιγμές χαράς και συγκίνησης. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στη διοργάνωση και πήραμε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα. Για το μέλλον, θα προσπαθήσω να ενισχύσω την ομάδα με νέα παιδιά".
Τα κορίτσια στα οποία αναφέρεται η κ. Μαγείρου είναι η Δέσποινα Ιωαννίδου από το Πρωτοχώρι Κοζάνης και η Αποστολίδου Ηρώ από το Δρέπανο Κοζάνης.
Στα δε λόγια της προπονήτριάς τους και στην επιτυχία της ομάδας, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έρχεται να προσθέσει μόνο δύο πράγματα. Την υπερηφάνεια και την συγκίνησή του για το γεγονός ότι δύο κορίτσια από τον τόπο μας καταφέρνουν να παίζουν καταλυτικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας και δοξάζουν την περιοχή μας με τον αγώνα τους.
Τις ευχαριστούμε, ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το μέλλον και θα υποστηρίζουμε τον αγώνα τους με όποιο τρόπο μπορούμε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011 11:07