Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 02 Αυγούστου 2011 20:27

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας παρών σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις της περιοχής

Οι aianiapolodorαθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης δεν κάνουν διακοπές από συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες, παρουσιάζοντας και για τον Ιούλιο πλούσια αθλητική δράση.

Στις 10 Ιουλίου συμμετείχαν στον 9ο δρόμο βουνού

στον Αυγερινό Κοζάνης απόστασης 25χλμ με 30 δρομείς (σε σύνολο 81), ανάμεσα στους οποίους και ο Πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου δρόμου και μέλος της Εθνικής ομάδας μαραθωνίου, Παρμάκης Μιχαήλ, ο οποίος ήταν και ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα.

Δύο εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα στις 24 Ιουλίου Ο Σ.Δ.Υ.Κ. συμμετείχε στον 4ο Μουρίκιο δρόμο βουνού, απόστασης πάλι 25χλμ, που διοργανώθηκε στο Εμπόριο Πτολεμαΐδας και που κατά γενική ομολογία όλων είναι δυσκολότερος του αντίστοιχου στον Αυγερινό.

Ο Σ.Δ.Υ.Κ. έδωσε και πάλι βροντερό ''παρών'' με 25 συμμετοχές (σε σύνολο 100). Η επιβεβαίωση αυτού ήταν το κύπελλο που απονεμήθηκε από τους διοργανωτές, στον Πρόεδρο του συλλόγου, κ. Σταθόπουλο Δημήτριο, για την πολυπληθέστερη σε συμμετοχές παρουσία σε επίπεδο οργανωμένων συλλόγων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη μέρα (Σάββατο 23/7), αρκετά μέλη του συλλόγου συμμετείχαν και στον 10ο δρόμο του Απολλόδωρου που διοργανώθηκε στην Αιανή με εκκίνηση το Αρχαιολογικό της μουσείο.
Νικητής σ' αυτόν τον αγώνα ήταν πάλι ο αθλητής του συλλόγου μας , Νεοφώτιστος Νικόλαος.

Τέλος την επόμενη μέρα το απόγευμα (Δευτέρα 25/7) και με εκκίνηση από τον ποδηλατόδρομο Κοζάνης-Καρυδίτσας, 15 μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης, πολλά από τα οποία συμμετείχαν και το Σαββατοκύριακο στους προηγούμενους αγώνες, έτρεξαν σαν μια μεγάλη παρέα (27 συνολικά συμμετοχές), χωρίς ανταγωνιστικό χαρακτήρα στον 1ο αγώνα Καρυδίτσας-Πάρκου Αγ. Παρασκευής. Η εκδήλωση αυτή οργανώθηκε από τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο σε μια προσπάθεια να καθιερωθεί ο συγκεκριμένος αγώνας σαν μέρος των τριήμερων εκδηλώσεων του τοπικού πανηγυριού.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Αυγούστου 2011 20:37