Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 20:25

Απάντηση Μπεκατώρου: Τώρα όλοι καταλαβαίνουν γιατί δεν μίλησα τότε…

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, μετά την καταγγελία της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση

που βίωσε από παράγοντα της Ομοσπονδίας σε ηλικία 22 ετών.

Στην ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία χαρακτήρισε το περιστατικό “δυσάρεστο” και άφησε αιχμές γιατί η αθλήτρια δεν μίλησε γι’ αυτό νωρίτερα, προκαλώντας την οργή των πολιτών λόγω της απαθούς στάσης της.

Η Σοφία Μπεκατώρου απάντησε στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, αναφέροντας πως θεωρεί απαράδεκτο το κείμενό της και αφήνοντας να εννοηθεί πως η στάση της αποτελεί έναν από τους λόγους που τόσο η ίδια όσο και τα θύματα γενικά φοβούνται να μιλήσουν.
Επίσης, προέτρεψε και άλλες γυναίκες του αθλητικού χώρου να καταγγείλουν παρόμοια περιστατικά, κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται τις τελευταίες ώρες με αφορμή τη δική της ιστορία, ενώ δήλωσε πως θα είναι στο πλευρό τους.

Η απάντηση της Σοφίας Μπεκατώρου:
“Απλά ήθελα να πω ότι η Ομοσπονδία με τον τρόπο που απάντησε, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους δεν μίλησα. Θεωρώ απαράδεκτο ένας φορέας να απαντάει κατ’ αυτό τον τρόπο μετά από μια τόσο σοβαρή καταγγελία. Στο άλλο που θα σου απαντούσα, είναι για την αγάπη του κόσμου. Θέλω να εκφράσω… Να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι πάρα πολύ υποστηρικτικά, πολύ ενθαρρυντικά. Και εύχομαι και ζητάω από όποια κοπέλα από τον χώρο μας έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο, να βγει να το δηλώσει και ότι θα τη στηρίξω με κάθε τρόπο”.

πηγη:libre.gr