Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011 21:53

ΣΤΟ MANCHESTER ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ Σ. ΜΕΧΤΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ν. ΤΖΕΛΟΣ

makedonmexteridis-tzelosΟι αθλητές μας θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο στο British Open Taekwondo της Αγγλίας, το οποίο είναι βαθμολογούμενο πρωτάθλημα από την Ευρωπαϊκή αλλά και την Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Ο αθλητής Μεχτερίδης Στυλιανός θα αγωνιστεί στην κατηγορία των..

-63 kg ανδρών και ο Τζέλλος Νικόλαος στην ολυμπιακή κατηγορία των -80kg ανδρών. Και οι δύο αθλητές, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του taekwondo και πολλές συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας μας, υπόσχονται να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Ο Τζέλλος Ν. μάλιστα κατέχει την πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Ευρωπαϊκή κατάταξη για το 2011, και την 22η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη, έχοντα συμμετάσχει το 2011 σε 4 A class πρωταθλήματα και κατακτώντας
2 χρυσά μετάλλια και 1 χάλκινο.
Μία πλούσια χρονιά ξεκινάει με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις, με πρωταθλήματα εντός και εκτός της χώρας μας, όπως τα 3 A class πρωταθλήματα που έπονται. Στόχος των αθλητών μας είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2012 στο Manchester και φυσικά η πρόκριση για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, την Ολυμπιάδα του 2012 !

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους αθλητές και στον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας καλό ταξίδι και καλή επιτυχία.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011 21:56