Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011 08:36

1 ΧΡΥΣΟ, 1 ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

makedonikbelgradeΕπέστρεψαν την Δευτέρα από το Βελιγράδι οι αθλητές του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη, όπου το Σαββατοκύριακο διεξήχθει το Διεθνές Πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος T.Κ.D., με τη συμμετοχή να ξεπερνά τους 800 αθλητές από 34 χώρες.
Το πρωτάθλημα τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας,

είναι ένα από τα 12 A Class πρωταθλήματα που γίνονται στην Ευρώπη και έχει βαθμολογούμενη σημασία.
Οι αθλητές από τον σύλλογο της Κοζάνης Μακεδονική Δύναμη που διακρίθηκαν είναι:
1) Τεληκώστογλου Αποστόλης του Κων/νου, Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -68kg εφήβων, κάνοντας 5 αγώνες.
2) Τζέλλος Κλεάνθης του Ιωάννη, Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία -63 kg με 5 αγώνες
3) Τσεπραηλίδου Ευαγγελία του Κων/νου, η οποία κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία +59 kg κορασίδων κάνοντας 3 αγώνες.
makedonbelgrade_open_2011_021Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του αθλητή μας Μεχτερίδη Στέλιου στους άνδρες, στην κατηγορία των -68 kg, που είναι και ολυμπιακή κατηγορία, όπου μετά από 3 νικηφόρους αγώνες δυστυχώς έχασε στον 4ο λόγω τραυματισμού και έμεινε έξω από τα μετάλλια. Οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου μας έχασαν στο δεύτερο αγώνα. Σε δηλώσεις του ο προπονητή κ. Αλμασίδη ο οποίος συνόδευσε την ομάδα είπε : « Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους αθλητές μας οι οποίοι έλαβαν μέρος σε αυτή τη διοργάνωση, κατάφεραν να αγωνιστούν αξιοπρεπώς αλλά και να διακριθούν σε αυτό το πρωτάθλημα, όπου συμμετείχαν αθλητές που προέρχονται από χώρες με πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στον αθλητισμό». Τόνισε επίσης πως η συμμετοχή σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός είναι πολύ σημαντική για τους αθλητές όλων των αγωνισμάτων αλλά και του T.Κ.D. γιατί τους παρουσιάζονται ευκαιρίες και τέτοιες εμπειρίες που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011 08:45