Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 08:52

Στο Ζάγκρεπ οι Κοζανίτες αθλητές του Ταε κβο ντο

makedonikiaystriaΣτο Ζάγκρεμπ της Κροατίας οι πρωταθλητές του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη όπου το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστούν σε ακόμη ένα A class Διεθνές πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και μάλιστα είναι βαθμολογούμενο.

Η συμμετοχή τείνει να ξεπεράσει τους 1.200 αθλητές απ' όλες τις χώρες του κόσμου και ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι πολύ μεγάλος σε όλες τις κατηγορίες, εφήβων – νεανίδων και ανδρών – γυναικών.
Οι αθλητές από τον σύλλογο της πόλης μας, της Κοζάνης, Γρίβας Γεώργιος του Ιωάννη και Τεληκωστόγλου Αποστόλης του Κωνσταντίνου θα συμμετάσχουν ως μέλη της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία των εφήβων. Ο τρίτος αθλητής που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα ως μέλος του συλλόγου μας όμως είναι ο Τζέλλος Νικόλαος του Ιωάννη και θα αγωνιστεί στην ολυμπιακή κατηγορία των -80 κιλών ανδρών. Να υπενθυμίσουμε εδώ πως ο Τζέλλος Νικόλαος στις 27 Οκτωβρίου 2011 αναδείχτηκε νικητής της προολυμπιακής πρόκρισης στην κατηγορία του, στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης. Τους αθλητές θα συνοδεύσει ο προπονητής του συλλόγου κύριος Αλμασίδης Χρήστος.


 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 08:57