Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011 17:50

Σεμινάριο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στα Τρίκαλα με παρουσία δεκάδων αθλητών

taekwodotrikalaΟ Σ.Ο.Α.Τ. Τρικάλων ανέλαβε την οργάνωση και την άρτια διεξαγωγή του αγωνιστικού σεμιναρίου taekwondo την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011. Η διοργάνωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, φτάνοντας τις 150 συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Πολλοί αθλητές του Συλλόγου Μακεδονική δύναμη συμμετείχαν ενεργά. 
Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο προφέσορας του Πανεπιστημίου Yong In, το οποίο εδρεύει στη Νότια Κορέα, ο κύριος Park μαζί με τους δύο βοηθούς του. Ο κύριος Park είναι από τους πιο καταξιωμένους δασκάλους στο χώρο του taekwondo οπότε έχει να δώσει πολλά ακόμη στους νέους αθλητές και σίγουρα ήταν μοναδική εμπειρία για όσους παρευρέθηκαν στο σεμινάριο.
Επιδείχθηκαν και αναλύθηκαν καινούργιες αγωνιστικές τεχνικές για τους αθλητές, γεγονός που εμπλουτίζει την ΄΄ συλλογή εμπειριών ΄΄ τους. Μ' αυτό τον τρόπο θέλησαν να μυήσουν τα παιδιά σε νέες τεχνικές όπου μέσα από την οπτική παρουσίαση και την πρακτική εξάσκηση, να τις εκτελέσουν ξανά και ξανά ώστε τις εμπεδώσουν καλύτερα και να τις οικειοποιηθεί το σώμα τους ώστε να τις τελειοποιήσουν. Όλα όσα παρουσιάστηκαν στο σεμινάριο, στόχο έχουν να εξελίξουν τους αθλητές, να τους βελτιώσουν και να τους πάνε ένα σκαλοπάτι ποιο πάνω σ' αυτό που κάνουνε. Απώτερος σκοπός όλου αυτού είναι να φτάσουμε στο σημείο όπου οι αθλητές θα εντάξουν και μέσα στον αγώνα τους τις αγωνιστικές τεχνικές τις οποίες διδάχθηκαν στο σεμινάριο.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011 17:59