Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012 08:44

Με εκπλήξεις η πρώτη μέρα πρωταθλήματος WATER POLO στην Πτολεμαϊδα

poloptolemΜε τρεις αγώνες που πρόσφεραν πλούσιο και όμορφο αθλητικό θέαμα ολοκληρώθηκε το βράδυ στης Παρασκευής η πρώτη ημέρα του 3ήμερου πρωταθλήματος (Β' Ομίλου) Water Polo Νέων Ανδρών που φιλοξενείται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας.

Οι ομάδες : Δελφίνια Πτολεμαΐδας, Ποσειδών Κοζάνης, Νηρέας Βέροιας, Ολυμπιάδας Ιωαννίνων, ΝΟ Καβάλας και ΚΟ Καρδίτσας έδωσαν δείγματα ευγενούς άμιλλας προσφέροντας στους θεατές αθλητικές κολυμβητικές στιγμές απείρου κάλλους και στοχεύοντας φυσικά, ο κάθε ένας αθλητής, στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα του.
Η αγωνιστική της δεύτερης ημέρας (Σάββατο 21 Ιανουαρίου) περιλαμβάνει πρωινούς και απογευματινούς αγώνες και των έξι ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, αγώνες που θα ολοκληρωθούν αργά το βράδυ.
Για μία ακόμα φορά ο κόσμος, με την παρουσία του, αποδεικνύει την αγάπη του για το κολύμπι και τους αγώνες κολύμβησης καθώς συμμετέχει με αυξητικές τάσεις, στις διοργανώσεις.
Για την ομάδα των Δελφινιών η διοργάνωση αυτή αποτελεί μία ακόμα ευκαιρία για να αποδείξουν τα παιδιά μας το πόσο κοπιάζουν για την άθληση και το κολύμπι.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ: 6-5

ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 5-13

ΝΟ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΚΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 5-20

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012 08:49