Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012 16:40

‘’ Η Ενωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος βράβευσε τους καλύτερους αθλητές για το 2011

makedonivraveysΣτη Θεσσαλονίκη παρευρέθηκαν 16 αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012 καθώς ήταν καλεσμένοι από την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) στην εκδήλωση που και φέτος διοργάνωσε. Σε αυτή τη μικρή γιορτή του ταεκβοντό η Ε.ΤΑ.Β.Ε. βραβεύει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν σε Πανελλήνια,

Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα την χρονιά που μας πέρασε.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο μουσείο Αθλητισμού όπου πραγματικά η συγκέντρωση του τόσου κόσμου, πέραν των γονέων, των συγγενών και των απλών φίλων του ταεκβοντό, μιλάμε λοιπόν για το πλήθος των αθλητών, δηλώνει πως το ελληνικό ταεκβοντό έχει καθιερωθεί στο παγκόσμιο και στο πανευρωπαϊκό στερέωμα και έχει ακόμη να αναδείξει πολλά ταλέντα και τα επόμενα χρόνια.
Τις βραβεύσεις των αθλητών έκαναν οι κ. Μπέης Κων/νος και Χαραλαμπίδης Γεώργιος, καθηγητές του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, στην ειδικότητα ταεκβοντό, ο κ. Ιωαννίδης Ιωάννης πρώην Υπουργός Αθλητισμού καθώς και βουλευτές του νομού Θεσσαλονίκης. Επίσης βραβεύτηκαν και αθλητές της αθλητές του συλλόγου Μακεδονικής δύναμης.
1) Γκαραβέλλα Κατιάννα
2) Γρίβας Γεώργιος
3) Διάφας Αργύριος
4) Θεοδωρίδου Έλλη
5) Καρανάτσιος Δημήτριος
6) Μεχτερίδης Στυλιανός
7) Μπουντιούκος – Σπινάρης Αθανάσιος
8) Παπαδόπουλος Αθανάσιος του Στέφανου
9) Παπαδόπουλος Ιωάννης του Ευθυμίου
10) Πράσσος Ιωάννης
11) Τεληκωστόγλου Αποστόλης
12) Τζέλλος Κλεάνθης
13) Τζέλλος Νικόλαος
14) Τζέλλου Κατερίνα
15) Τσιφτσής Γεώργιος
16) Χασιώτης Θεόδωρος


 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012 16:49