Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2012 13:23

Επιτυχίες στο Ολυμπιακό τουρνουά στο Καζάν της Ρωσίας

tzellosΝικητής επέστρεψε στις καρδιές μας ο Τζέλλος Νικόλαος από το Καζάν της Ρωσίας όπου στις 29 Ιανουαρίου μαζί με τις Μυστακίδου Ελισάβετ ( - 67 κιλά ) και Κούβαρη Κυριακή ( +67 κιλά ) έλαβαν μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου. Μπορεί να μην πήραν το πολυπόθητα εισιτήριο, αξίζουν όμως και οι τρεις τα συγχαρητήρια όλων μας για την προσπάθειά τους.

Η χρόνια πορεία του Τζέλλου στο taekwondo αποδεικνύει το κύρος του και το επίπεδό του, είμαστε λοιπόν πολύ περήφανοι που ένας συντοπίτης μας, από την Κοζάνη, κατάφερε να φτάσει εδώ που είναι ο Νίκος. Δεν είναι εύκολο, δεν συμβαίνει κάθε μέρα και δεν είναι λίγο το να συμμετέχεις σε προ-ολυμπιακό τουρνουά. Αυτό και μόνο μας αρκεί και είμαστε εδώ για να τον εμψυχώσουμε, να τον στηρίξουμε και να σταθούμε δίπλα του στη συνέχεια της αγωνιστικής του καριέρας.
Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω θα δούμε και νίκες και ήττες - όπως είναι
λογικό - οι νίκες είναι περισσότερες αλλά οι ήττες ΄΄ διαρκούνε ΄΄ περισσότερο. Ο Τζέλλος όμως είναι μαχητής και μέσα από τις ήττες έγινε πιο δυνατός και είναι αυτός που είναι σήμερα. Ότι έχει πετύχει το έχει πετύχει με την αξία του και με το σπαθί του, μέσα από πολύ κόπο και αγώνα, κούραση στερήσεις, απογοητεύσεις εναλλαγές ψυχολογίας, θυσίες και υπερπροσπάθειες πολλές φορές. Όσα κι αν πούμε όσα κι αν αναφέρουμε σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούμε να τα περιγράψουμε επακριβώς και να τα αποτυπώσουμε στο χαρτί έτσι όπως τα έχει βιώσει ο ίδιος ο Νίκος μαζί με την οικογένειά του και τον προπονητή του. Όλα αυτά τον έχουν κάνει έναν καταξιωμένο άνθρωπο-αθλητή που ακόμη και οι αντίπαλοί του τον σέβονται και τον εκτιμούν, κι αυτό είναι προς τιμήν του ίδιου του Τζέλλου αλλά και της χώρας μας.
Το σίγουρο είναι πως και σε αυτή τη διοργάνωση ο Νίκος Τζέλλος αγωνίστηκε αξιοπρεπώς, έδωσε όλο του το είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες τις δικές του και ίσως αυτό να ήταν που τον φόρτισε τόσο πολύ. Όπως και να έχει, αξίζει η συμμετοχή και όχι η νίκη και αυτό που όλοι ξέρουμε είναι πως τίποτε δεν έχει τελειώσει. Ο Νίκος μας στα 21 του χρόνια άγγιξε την ύψιστη διάκριση, έχει όλα τα εφόδια και τις προϋποθέσεις, έχει όλον τον καιρό μπροστά του και το σθένος για να το αντιμετωπίσει και να ξαναμπεί δυναμικά ώστε να το επαναλάβει και να το ξαναζήσει -κι εμείς μαζί του- σε 4 χρόνια. Εξάλλου δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τι μας πρόσφερε ο Νίκος Τζέλλος όλα αυτά τα χρόνια, πόσες στιγμές αγωνίας και συγκίνησης, χαράς και υπερηφάνειας που έχει κάνει την χώρα μας γνωστή σηκώνοντας την σημαία μας ψηλά !
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Τζέλλος Νικόλαος αγωνίστηκε στην κατηγορία των -80 κιλών. Στον πρώτο του αγώνα κέρδισε τον Ρουμάνο συναθλητή του Micu Maitner Eugen με 11 – 2 όμως στον δεύτερο αγώνα με τον Νορβηγό Bratli Eirik Nilssen το αποτέλεσμα κρίθηκε στον χρυσό πόντο όπου ο Νίκος έχασε. Η Μυστακίδου Ελισάβετ πέρασε νικήτρια τον πρώτο της αγώνα αλλά έχασε στον χρυσό πόντο του δεύτερου αγώνα της και η Κούβαρη Κυριακή έχασε στον πρώτο αγώνα.
Την χώρα μας λοιπόν θα εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς αγώνες ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στην κατηγορία των +80kg. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στον Ολυμπιονίκη μας και να ξανασυγχαρούμε τους Μυστακίδου Ελισάβετ, Κούβαρη Κυριακή και Τζέλλο Νικόλαο για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Και οι τρεις τους είναι καταξιωμένοι στον χώρο του taekwondo οπότε είμαστε σίγουροι πως « ή θα τον βρούνε τον δρόμο ή θα τον φτιάξουνε » κι αυτό σημαίνει πως έπεται και συνέχεια ...

Το Δ.Σ. της Μακεδονικής Δύναμης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό και τους ομοσπονδιακούς προπονητές που ήταν δίπλα στα παιδιά μας, να συγχαρεί και να πει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στους τρεις αθλητές για την συμμετοχή τους και για όλα όσα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα καθώς και να ευχαριστήσει όλους τους συγγενείς και φίλους για το αμείωτο ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση που επέδειξαν σ' αυτή μας την προσπάθεια.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2012 14:58