Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 15:55

Χρυσός Πρωταθλητής ο Τεληκωστόγλου

telikostogloy450 αθλητές από κάθε άκρη της Ελλάδος παρευρέθηκαν στην Θεσσαλική πρωτεύουσα με στόχο να διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα taekwondo που θα γίνει στην Αίγυπτο στις 4 με 10 Απριλίου. Ο αθλητής Τεληκωστόγλου Αποστόλης έκανε από τις καλύτερες εμφανίσεις του και δικαιωματικά, μετά από 4 αγώνες,

ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, παίρνοντας έτσι και το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία των -73 κιλά.
Ο 17χρονος αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης έχει μία σταθερή και ανοδική πορεία στην καριέρα του και τα τελευταία χρόνια είναι πάντα μέσα στα μετάλλια, σε διάφορες κατηγορίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το 2010 κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των παίδων και το 2011 για πρώτη φορά σε ηλικία 16 χρονών κατακτά το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών. Και τώρα ήρθε η στιγμή που κάθε αθλητής ονειρεύεται, να γίνει μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας μας και να την εκπροσωπήσει επάξια. Ο Απόστολος αποτελεί τον άξιο συνεχιστή της παράδοσης του συλλόγου μας μιας και επί 9 συνεχόμενα χρόνια αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης είναι μέλη της εθνικής μας ομάδας σε διεθνής διοργανώσεις.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής του συλλόγου κύριος Αλμασίδης είπε : Χαίρομαι πάρα πολύ για τον Αποστόλη γιατί δικαιωθήκαμε για όλα αυτά τα χρόνια που είναι στον σύλλογο. Επί 7 χρόνια αυτός ο αθλητής μετακινείται 2 φορές την ημέρα, 6 φορές την εβδομάδα και 11 μήνες τον χρόνο από τις Αυλές Σερβίων στην Κοζάνη για να κάνει το άθλημα που αγαπάει. Έχει αγωνιστεί σε πολλά Διεθνή Πρωταθλήματα στην Ευρώπη αλλά και επί 4 χρόνια, τα καλοκαίρια, έχει προετοιμαστεί σε πανεπιστήμια της Κορέας. Του εύχομαι λοιπόν καλή επιτυχία και στο Παγκόσμιο της Αιγύπτου.
Από τα υπόλοιπα μέλη της Μακεδονικής Δύναμης ο αθλητής μας Γρίβας Γεώργιος του Ιωάννη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -55 κιλών, ύστερα από 4 νικηφόρους αγώνες. Το ίδιο Σαββατοκύριακο, ο πρωταθλητής του συλλόγου μας Χασιώτης Θεόδωρος του Ι συμμετείχε, ως μέλος της Μακεδονικής Δύναμης, στο Διεθνές πρωτάθλημα taekwondo του Βελιγραδίου στην κατηγορία των +87 κιλών, όπου συνολικά αγωνίστηκαν 400 αθλητές από 10 χώρες. Ο Χασιώτης κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο μετά από 3 αγώνες, ήταν μία συμμετοχή και μία επιτυχία που θα τον βοηθήσει ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών – γυναικών που θα γίνει στα τέλη Μαρτίου στην Αθήνα και θα είναι το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών που θα γίνει το Μάιο στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 16:03